Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse henter ny privatkundechef i egne rækker

Del
35-årige Christian Klint Barslund er blevet privatkundechef i Middelfart Sparekasse i Fredericia, hvor han har arbejdet siden 2019. Han overtager titlen fra Torben Christensen, der gik på pension 17. februar.
35-årige Christian Klint Barslund er blevet privatkundechef i Middelfart Sparekasse i Fredericia, hvor han har arbejdet siden 2019. Han overtager titlen fra Torben Christensen, der gik på pension 17. februar. Prfoto
35-årige Christian Klint Barslund er blevet privatkundechef i Middelfart Sparekasse i Fredericia, hvor han har arbejdet siden 2019. Han overtager titlen fra Torben Christensen, der gik på pension 17. februar. Prfoto

Som to stafetløbere, der overdrager depechen i løb, har Christian Klint Barslund og Torben Christensen gennem de seneste par måneder samarbejdet tæt om at overlevere opgaverne som privatkundechef for at gøre overgangen så gnidningsfri som mulig for såvel kunderne som kollegerne i Middelfart Sparekasses afdeling i Fredericia.

Christian Klint Barslund har arbejdet som rådgiver i Middelfart Sparekasse siden 2019, men har trådt sine finansielle barnesko i Nordea, hvor han er uddannet og senere gjorde karriere som gruppeleder i bankens telefoncenter.

Men afstanden til kunderne blev for stor, og derfor valgte Christian Klint Barslund at blive rådgiver i Middelfart Sparekasse.

- Jeg kan rigtig godt lide at arbejde med kunder og være en god sparringspartner - gerne igennem hele deres livsforløb. Efter tre-fire år uden kundekontakt savnede jeg det simpelthen, fortæller Christian Klint Barslund, der oplevede skiftet til sparekassen som at træde ind i en ny verden.

-  Jeg kom til Middelfart Sparekasse fra en helt anden kultur. Selvfølgelig vidste jeg godt, at sparekassen havde ry for at være Danmarks bedste arbejdsplads, men jeg måtte hurtigt konstatere, at det ikke bare var tomme ord. Jeg er enormt glad for at arbejde et sted, hvor folk tydeligvis nyder at være på arbejde sammen hver dag. Det var et perfekt sted at lande som rådgiver – og jeg er stolt af, at jeg som privatkundechef kan være med til at sikre, at det bliver ved at være sådan. Jeg skal i højere grad være sparringspartner for mine kolleger og videreudvikle vores fantastiske afdeling sammen med dem og afdelingsdirektør Henrik Troelsen, siger Christian Klint Barslund.

Slipper ikke slipset

Han er en af de eneste medarbejdere i hele Middelfart Sparekasse, som altid har slips på, når han er på arbejde. Det har han haft som rådgiver, og det kommer han til som privatkundechef. For han slipper ikke slipset.

- Som sagt har jeg været mange år i en bank, hvor man gør tingene på en anden måde. Der lærte jeg at gå med slips, og nu kan jeg simpelthen ikke finde ud af ikke at have et slips på. Det er blevet en naturlig del af at tage mit tøj på – og jeg føler mig nærmest nøgen uden. For mig er det egentlig bare lidt som at gå med ur. Det er bare mærkeligt, hvis jeg ikke har det på, forklarer han og smiler et af de smil, han har så let til.

Det gode humør er svært at pille af den 35-årige finansmand, som er vokset op i Vejle, men i dag bor i Fredericia sammen med sin hustru, Louise, og deres fælles børn Tobias og Lærke på henholdsvis otte og seks år.

Spiser af livet med den store ske

De flyttede sammen til Fredericia i 2010 og nyder tilværelsen i byen, som ifølge Christian Klint Barslund tog godt imod hele familien.

- Vi er enormt glade for at bo i Fredericia. Det har været meget nemt at være tilflyttere i byen – og vi kan cykle til alt. Derudover har jeg haft stor glæde af at være en del af erhvervsklubben Round Table, hvor jeg hurtigt fik opbygget relationer både privat og professionelt. Fredericia er i det hele taget god til som by at skabe samlende begivenheder. Ting, som får folk ud af husene og ind til byen, eller hvor det nu lige foregår, siger han.

Fritiden bruges på at nyde tilværelsen med familien og spise af livet med den store ske. Om vinteren er det sneklædte bjerge og ski, der trækker i familien, og om sommeren er det Frankrig, Italien og andre lande, som er leveringsdygtige i lunt vejr og et spændende køkken, der er målet for køreferierne.

For Christian Klint Barslunds helt store interesse er vin, øl og mad. Smagen er bred - og privatkundechefens filosofi er at udfordre sig selv og få smagt på en masse forskelligt for at udvide sin kulinariske horisont.

Billeder

35-årige Christian Klint Barslund er blevet privatkundechef i Middelfart Sparekasse i Fredericia, hvor han har arbejdet siden 2019. Han overtager titlen fra Torben Christensen, der gik på pension 17. februar. Prfoto
35-årige Christian Klint Barslund er blevet privatkundechef i Middelfart Sparekasse i Fredericia, hvor han har arbejdet siden 2019. Han overtager titlen fra Torben Christensen, der gik på pension 17. februar. Prfoto
Download

Information om Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse
Havnegade 21
5500 Middelfart

64 22 22 22https://midspar.dk/

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.

Følg pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Mimi Dalsgaard er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse8.3.2023 10:10:17 CET | Pressemeddelelse

Nyt job: Middelfart Sparekasse har budt velkommen til 43-årige Mimi Dalsgaard, som får sin daglige gang i hovedsædet i Middelfart, hvor hun er startet som privatrådgiver. Hun begyndte som elev i Arbejdernes Landsbank i 2001, men skiftede til Danske Bank i 2006 og har arbejdet der frem til nu, hvor det altså er Middelfart Sparekasses kunder, som får glæde af Mimi Dalsgaards mange års erfaring som rådgiver. - Det betyder meget for mig at have en god relation til mine kunder, og jeg brænder for at finde de bedst mulige løsninger til hver eneste kunde, så de kan få deres ønsker og drømme opfyldt. Det er derfor, jeg har valgt at arbejde i Middelfart Sparekasse. Her sætter man kunderne i centrum og prioriterer at varetage deres interesser. Sparekassens værdier flugter godt med mine egne, og jeg glæder mig til at skulle arbejde på en af landets bedste arbejdspladser, siger Mimi Dalsgaard, som er gift og bor i Odense med sin mand og deres to sønner. Hun bruger en ikke uvæsentlig del af sin fri

Christian Trans er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Esbjerg-afdeling10.2.2023 11:55:14 CET | Pressemeddelelse

Nyt job: Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en erfaren herre i sparekassens afdeling i Esbjerg. Det er 50-årige Christian Trans, som nærmer sig tre årtier i finanssektoren. Christian Trans har både været privatrådgiver, souschef og privatkundechef. Han startede i Danske Bank i Esbjerg i 1993 og har på nær en toårig afstikker til et job som mægler ved Danbolig i 2014 befundet sig i finanssektoren lige siden. Han var souschef i Danske Bank i Esbjerg, inden han var med til at Starte Spar Nord op som privatkundechef i byen. Siden 2016 har Christian Trans været privatrådgiver i Skjern Bank i Esbjerg, men nu er det altså kunderne i Middelfart Sparekasse, som får gavn af Christian Trans’ kompetencer. - Noget af det bedste ved jobbet som rådgiver er kontakten og dialogen med kunderne. At følge dem igennem livets faser – både op- og nedture – og være med til at finde de bedste løsninger til folk. Det ser jeg også frem til i jobbet i Middelfart Sparekasse, som jeg har valgt af flere år

Anne Ravn er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Esbjerg10.2.2023 11:44:08 CET | Pressemeddelelse

Nyt job: Middelfart Sparekasse har ansat 37-årige Anne Ravn som rådgiver i sparekassens afdeling i Esbjerg, hvor hun bor med sin mand, Michael, og deres to piger på 11 og 8 år. Anne Ravn er født og opvokset i Esbjerg og kommer til Middelfart Sparekasse fra en tilsvarende stilling i Skjern Bank, hvor hun startede i 2006. - Jeg har valgt at skifte til Middelfart Sparekasse, da de har et godt ry i Esbjerg. Desuden har jeg en tidligere kollega, som nu arbejder i sparekassen og altid kun har talt positivt om den, så jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang. Jeg brænder meget for samarbejdet med kunderne og kan godt lide at finde den rigtige løsning, så deres drømme bliver opfyldt, og det hele går op i en højere enhed, siger Anne Ravn. Fritiden går med mand, børn og gode venner. Dertil holder Anne Ravn sig i form med en tur i ProRepubliq Esbjerg et par gange om ugen – som oftest tidligt om morgenen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum