Næstved Bibliotek og Borgerservice

Middagsmusik med Jacob Bellens

Del

Kom til koncert, interview og sammenspil mellem Jacob Bellens og bibliotekets ”husmusiker” Rasmus Hedeboe. Det foregår lørdag d. 10. oktober kl. 12 på Næstved Bibliotek.

Middagsmusik er en spændende og behagelig blanding af interview og koncert, hvor man som publikum får et indblik i kunstnerens musikalske liv og karriere.

Musiker Rasmus Hedeboe akkompagnerer på guitar og står for præsentation og interview af kunstnerne. Denne gang har han inviteret sanger, musiker og komponist Jacob Bellens på scenen til sammenspil og snak.

Hør Jacob Bellens fortælle om en karriere i musikkens tjeneste blandt andet som grundlægger og frontfigur i det nu hedengangne ”I got you on tape” samt bandet ”Murder”.

Som solist har Jacob udgivet fem albums, senest albummet ”My heart is hungry and the days go by so quickly” som udkom i april 2020. Bellens har også været en kort tur omkring tv-verdenen, hvor han har lavet alt musikken til Jonatan Spang’s sitcom ”Lillemand”, sæson 2.

Rasmus Hedeboe har i en årrække stået for bibliotekets middagsmusik - således også i dette efterår - og han er samtidig midt i en spændende musikalsk karriere.

Grundet Covid19 skal der løses billet, der er gratis, til en siddeplads ved arrangementet. Billetter kan bestilles på bibliotekets hjemmeside: www.naesbib.dk 

Stående gæster bedes fordele sig udenfor lounge området, efter personalets henvisninger.

Sponsor: Spar Nord

Tid og sted: 
Lørdag d. 10. oktober kl. 12-13
Næstved Bibliotek

Pris og tilmelding: 
Gratis, men tilmelding på www.naesbib.dk 

Kontakter

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum