Forsikring & Pension

Midaldrende interesserer sig mest for forsikringer på nettet

Del

Seks ud af ti danskere i alderen 46 til 55 år interesserer sig for at sammenligne pris og dækning på de mest almindelige forsikringer på nettet. Det viser en undersøgelse, som Epinion har lavet for brancheorganisationen Forsikring & Pension og Forsikringsguiden.dk

Det er nemt at sammenligne forsikringer på Forsikringsguiden.dk. Og den slags sammenligninger vil seks ud af ti danskere i alderen 46 til 55 år gerne lave flere af, når de køber forsikringer. Det viser en undersøgelse fra Epinion på vegne af brancheorganisationen Forsikring & Pension og Forsikringsguiden.dk

Undersøgelsen viser samtidig, at kvinder gerne vil sammenligne forsikringer på nettet, men at de ikke kender mulighederne. Flest kvinder, nemlig 51 procent af samtlige adspurgte, vil gerne sammenligne forsikringer digitalt. Til gengæld er der 73 procent kvinder, der aldrig har hørt om fx Forsikringsguiden.dk.

Ifølge Forsikringsoplysningen er det alfa og omega at sammenligne forsikringer på dækning og pris, inden man køber.

- Mange danskere interesserer sig desværre først for deres forsikringer, når der sker en skade. Og det er tit for sent, hvis man ikke løbende har opdateret sine forsikringer, siger konsulent Ole Vidstrup fra Forsikringsoplysningen.

Det er derfor vigtigt jævnligt at tjekke, om man har den rigtige forsikringsdækning.

- Man gør faktisk sig selv en tjeneste jævnligt at tjekke, om man har den rigtige forsikringsdækning og til den bedste pris. Forsikringsguiden.dk gør det nemt at sammenligne pris, dækning og service på de fleste private forsikringer, siger Ole Vidstrup.

Sådan gør du

Det behøver ikke være så svært at få styr på sine forsikringer.

  1. Find dine papirer frem fra skuffen, eller find oplysningerne i din kundemappe på dit selskabs hjemmeside eller app
  2. Tjek, om dækningerne stadig matcher dine og husstandens behov
  3. Overvej, om størrelsen af selvrisikoen stadig er rigtig
  4. Har dine behov ændret sig, eller har du fået nye behov, så gå ind på Forsikringsguiden.dk og se, hvem der kan tilbyde den rigtige forsikringsdækning og til den bedste pris.

De gode råd til forsikringstjek

- Gennemgå jævnligt dine forsikringer

- Brug Forsikringsguiden, når du vil sammenligne pris og dækning på forsikringer

- Husk at opdatere dine forsikringer, især når der sker større ændringer i dit liv, hvis du fx flytter sammen med en, bliver skilt, får børn og får bil

- Tag stilling til, hvor stor din selvrisiko skal være.

Fakta om Forsikringsguiden.dk

- Forsikringsguiden.dk er et effektivt, overskueligt og troværdigt online forbrugerværktøj.

- Forsikringsguiden.dk er udviklet af brancheorganisationen Forsikring & Pension i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk.

- På Forsikringsguiden.dk kan man nemt - også på mobil og tablets - sammenligne dækning, service og pris på de mest gængse forsikringer i en lang række selskaber, der dækker knap 90 procent af markedet.

- Forsikringsguiden.dk er det eneste sammenligningsværktøj på nettet, der tilbyder nuanceret sammenligning af pris, dækning og service på de mest gængse forbrugerforsikringer, nemlig på bil-, hus-, fritidshus-, ulykkes-, indbo- og rejseforsikringer.

- På Forsikringsguiden.dk kan du nemt komme videre og bede om et konkret tilbud hos et eller flere selskaber, og du kan se, hvordan de enkelte selskaber klarer sig i Ankenævnet for Forsikring med klagesager i forhold til deres markedsandel.

- Næsten 350.000 danskere besøgte Forsikringsguiden.dk i 2017.

Kilde: Epinion-undersøgelse for Forsikring & Pension 2017 baseret på i alt 5.030 gennemførte interviews med repræsentativt udvalgte danskere i alderen 18 til 75 år.

Nøgleord

Kontakter

Jesper Hjorth Jespersen, kommunikationskonsulent, Forsikring & Pension
Tlf. 41 91 91 01, mail: jhj@forsikringogpension.dk

Links

Information om Forsikring & Pension

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

41919101http://www.forsikringogpension.dk/

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Brevkasse: Uvildige rådgivere fra Forsikringsoplysningen gør dine læsere klogere på forsikring9.1.2019 11:27:35Pressemeddelelse

De fleste ved, at forsikringer er gode at have, men ved dine læsere, hvad der helt præcist gælder i enkeltsager? Har de fx styr på, om forsikringen dækker brandmærker efter brug af stjernekastere? Ved de, om man skal betale selvrisiko ved fyrværkeriskader på bilen, eller hvorfor man selv skal betale, når der opstår forskelle på badeværelsesfliserne efter en rørskade?

Landsdækkende kampagne i gang for lovpligtige ansvarsforsikringer12.12.2018 10:39:47Pressemeddelelse

50.000 køretøjer på vejene har i dag ikke den lovpligtige ansvarsforsikring. Det kan koste ejeren eller brugeren dyrt, hvis han eller hun påkører og invaliderer et andet menneske uden at være forsikret. For at få flest mulige til at få orden i deres forsikringsforhold træder en ny lov i kraft 1. januar 2019, der aktiverer et dagsgebyr på 250 kroner hos de, der fra årsskiftet ikke har forsikret deres køretøj. En stor kampagne er i gang for at informere om dagsgebyret, som et stort flertal i befolkningen, ifølge Epinion, også finder rimeligt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum