Mere fibernet til Slagelses opland

Del

Næsten 3000 private husstande og virksomheder uden for Slagelse får i løbet af året mulighed for at komme på fibernettet.

Det bliver snart meget sjovere at holde videomøder hjemmefra. Fibia ruller nemlig fibernet ud i store dele af Slagelses opland.

Området mellem Slagelse og Sorø og op til Udby via Høng og Gørlev får fibernet. Det samme gør Harrested Mark og Slots Bjergby syd for Slagelse.

-  Det er et kæmpe område hvor rigtig mange mennesker nu får mulighed for at koble sig på fibernettet. Det fremtidssikrer netforbindelsen til både hjemmearbejde, streamingtjeneste og almindeligt hverdagsbrug af internettet, fortæller salgschef i Fibia, André Funder Jensen.

Færdig til jul

Inden længe vil gravemaskiner og fiberfolk i gule og orange veste være synlige i hele området.

- Det tager noget tid at grave så mange kilometer kabel i jorden, men vi regner med at alle er tilsluttet og oppe at køre inden jul.

Fibia har forpligtet sig til at give alle andelshavere i Andel et tilbud om en ordentlig internetforbindelse inden udgangen af 2023.

Store dele af Slagelse by har allerede fået fibernet.

Kontakter

For pressen: Rasmus Carlsen, 30 28 67 20

Øvrige: Fibias kundeservice på 70 29 24 44

Information om Fibia P/S

Fibia P/SFølg pressemeddelelser fra Fibia P/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fibia P/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum