Mere fibernet til Køge

Del

2000 familier og virksomheder i det centrale Køge kan nu se frem til en ordentlig internetforbindelse.

En stor del af Køge kan allerede nu koble sig på det fremtidssikrede fibernet, og nu er turen kommet til midtbyen:

- Der er en enorm efterspørgsel på hurtigt og stabilt internet. Det løser vi med fibernettet fordi hvert eneste hus får sit eget fiberkabel hen til den nærmeste central, og fordi pladsen i kablet nærmest er ubegrænset, fortæller salgsdirektør i Fibia, Mia Stroustrup.

Arbejdet forventes begynde i november og vare frem mod sommeren 2021.

- Vi skal tage en del brosten op og det gør vi lidt ad gangen, så vi ikke fylder mere i gadebilledet end højst nødvendigt, understreger Mia Stroustrup.

Kunder på Fibias net kan i dag vælge tv- og internetprodukter fra Waoo, men fra begyndelse af 2021 også vælge at få internet fra Hiper og i løbet af året også produkter fra Kviknet, Fastspeed, Telenor, YouSee og TDC Erhverv.

Fibias fibernet når i dag forbi omkring 290.000 familier og husstande i Region Sjælland og 135.000 i Østjylland, mens der i Nordsjælland og Hovedstadsområdet er cirka 80.000 adresser med adgang til Fibias fibernet.

Fibia er ejet af andelsselskaberne Andel - tidligere SEAS-NVE - og NRGi og tilbyder alle andelshavere i de to andelsselskaber en hurtig og stabil internetforbindelse inden udgangen af 2023. Fibia har 180.000 kunder og lægger fiberkabler forbi flere end 70.000 husstande om året.

Kontakter

Rasmus Carlsen, Fibia, telefon 30 28 67 20

Vedhæftede filer

Information om Fibia P/S

Fibia P/SFølg pressemeddelelser fra Fibia P/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fibia P/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum