Fibia P/S

Mere fibernet til Kalundborg

Del

3000 husstande i Kalundborg kan se frem til at blive koblet på fibernettet

Det bliver nu lettere at arbejde hjemmefra, modtage fjernunderundervisning og streame film og tv i Kalundborg.

-       I løbet af sommeren begynder vi at grave fiberkablerne ned og vi håber at være færdig omkring årsskiftet eller i begyndelsen af det nye år, fortæller salgsdirektør Mia Stroustrup.

Hvor hurtigt fibernettet kan etableres afhænger blandt andet af vejret:

-       Hvis det regner meget, bliver jorden for blød og våd og så kan vi ikke lægge fliserne ordentlig på plads. Men hvis der er meget hård frost i et par uger, bliver jorden så hård som beton, og så kan vi slet ikke få spaden i jorden før det er blevet lunere i vejret, forklarer Mia Stroustrup.

Med en fiberforbindelse får du dit eget fiberkabel, så du ikke skal dele forbindelsen med naboen eller får langsom forbindelse fordi du bor længst væk fra den nærmeste central.

Undskyld vi roder

-       Det er en større operation at lægge så mange fiberkabler i jorden og vi kan ikke undgå at forstyrre lidt i gadebilledet, lyder det fra Mia Stroustrup der tilføjer:

-       Vi har efterhånden prøvet det en hel del gange og vi er som regel kun på de enkelte veje i få dage og vi tager alle de hensyn, vi kan.

Fibia, der er ejet af de to andelsejede energi- og fibernetkoncerner NRGi og Andel (tidligere SEAS-NVE), har forpligtet sig til at give alle andelshavere i de to ejerselskaber tilbud om en ordentlig internetforbindelse inden udgangen af 2023.

Kontakter

For pressen: Rasmus Carlsen, 30 28 67 20

Øvrige: Fibias kundeservice på 70 29 24 44

Billeder

Information om Fibia P/S

Fibia P/SFølg pressemeddelelser fra Fibia P/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fibia P/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum