PwC

Maritim ejerleder vinder Årets Ejerleder 2021 i Sydjylland

Del

Kenneth S. Hagelskjær fra Esbjerg Maritime Service ApS vinder prisen som Årets Ejerleder 2021 i Sydjylland. Kenneth S. Hagelskjær har vist vilje, evne og mod på vejen mod at skabe en virksomhed i vækst med overskriften: "Det skal være sjovt". Prisen fik han overrakt ved en velbesøgt regionskåring i PwC’s lokaler i Vejle.

Kenneth S. Hagelskjær fra Esbjerg Maritime Service ApS er Årets Ejerleder 2021 i Sydjylland
Kenneth S. Hagelskjær fra Esbjerg Maritime Service ApS er Årets Ejerleder 2021 i Sydjylland

Kenneth S. Hagelskjær er ejerlederen bag Esbjerg Maritime Service ApS, der er specialiseret i design og fremstilling af rør, tanke, stålkonstruktioner og mekaniske løsninger med særligt fokus på energi og den maritime sektor. Kenneth S. Hagelskjær er motiverende og nærværende i sit lederskab. Han vinder prisen som Årets Ejerleder 2021 i Sydjylland for at være en ejerleder, der med stor erfaring og dygtighed har drevet Esbjerg Maritime Service til høj vækst siden etableringen i 2009. 

“Kenneth er en ejerleder, der både er tilgængelig og synlig i sin ledelsesstil, og så formår han at sammensætte det helt rigtige team. Kulturen i virksomheden er, at alle er lige, og at man anerkender hinanden. Det har været afgørende for virksomhedens succes,” fortæller Palle H. Jensen, partner i PwC i Esbjerg, og tilføjer:

”Som ejerleder er Kenneth  en styrmand og trives i rollen som ejerleder. Han har tillid til egne evner og tør at træffe beslutninger og føre dem ud i livet. Han har løftet Esbjerg Maritime Service fra ingen ansatte til nu at have flere end 60 ansatte. Det er meget imponerende.”

 Udvidelse skal være klimavenlig

Aktuelt er virksomheden i gang med en stor kapacitetsudvidelse for at imødekomme fremtidens pladskrav til håndtering af større emner. Investeringen sikrer plads til vækst i både omsætning samt medarbejderstab. 

Kenneth S. Hagelskjær er dygtig til at se muligheder, der kan skabe vækst. Udvidelsen sker med et bæredygtigt sigte, og der arbejdes på at gøre de nye faciliteter så klimavenlige som muligt, både bygningsmassen samt maskiner. Det fortjener anerkendelse,” fortæller Mogens B. Sørensen, regionsdirektør i Nykredit.

Hos Dansk Erhverv er man heller ikke i tvivl om, at Kenneth S. Hagelskjær er den rette vinder af Årets Ejerleder 2021 i Sydjylland:

”I Kenneth S. Hagelskjær har man en dygtig ejerleder, der har et stærkt fokus på at udvikle talent i virksomheden, ligesom han er en aktiv bidragsyder i Education Esbjerg. Hans indsat for at tiltrække flere kvinder til en ellers mandsdomineret branche er også meget prisværdig,” siger Betina Hagerup, direktør for markeder i Dansk Erhverv og ønsker tillykke med prisen.

Fakta om Esbjerg Maritime ServiceApS (Esbjerg)

Esbjerg Maritime Service blev etableret i 2009 og er specialiseret i design og fremstilling af rør, tanke, stålkonstruktioner og mekaniske løsninger med særligt fokus på energi og den maritime sektor. Virksomheden tæller i dag ca. 65 ansatte.

De stærke konkurrenter:

Martin Heinze og Lasse Nielsen fra RackBuddy ApS (Esbjerg)
Martin Heinze og Lasse Nielsen er to arbejdsomme ejerledere og to symboler på skaberkraft og iværksætteri. De har udviklet RackBuddy, der laver garderobeløsninger, fra en garagevirksomhed til nu at have to showrooms i Esbjerg og København, hvor ejerlederne viser deres løsninger frem. RackBuddy har udfaset brugen af plastik ved at fremstille genanvendelig emballage til deres produkter. 

Knud Majgaard Jensen, Anders Jensen & Palle Jensen fra Autocentralen.com A/S (Kolding)
Knud Majgaard Jensen driver Autocentralen med sine to sønner Anders og Palle Jensen og sammen udgør de tre ejerledere en stærk familiefunderet virksomhed med en over 40-årig historik. Der er særligt tre forhold, som de tre ejerledere vægter højt; lokalsamfundet, kunderelationer og medarbejderne. Familien engagerer sig i lokalområdet og sponsorerer både KIF Håndbold og Kolding IF, og de er samtidig ikke bange for at hive lokal ufaglært arbejdskraft ind. 

Vinder af Årets Helt(inde) i region Sydjylland 2021
Vinderen af Årets Helte(inde) i region Sydjylland går til Carsten Friis fra Dansani. Ejerlederen udlever stort mod og vision i sin tænkning og stiller sig gerne til rådighed som sparringspartner for mange iværksættere og virksomheder med behov for en hjælpende hånd.

Kontakt
For yderligere information kontakt PR Manager Malene Billund fra PwC på mobil 5133 2378 eller pressekonsulent Rikke Gredsted Seidenfaden fra Nykredit på mobil 44 55 14 49 eller pressekonsulent Jesper Ingemann fra Dansk Erhverv på 22650941. 

Fakta om Årets Ejerleder 2021
Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder, som afholdes for 18. gang. Årets tema er bæredygtighed.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 18. november 2021 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC, Årets Ejerleder 2019 og to erhvervsprofiler. 

Tidligere landsvindere
2020 (særår uden vinder pga COVID-19), Michael Holm fra Systematic (2019) Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S (2018), Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller ApS (2017), Marie-Louise Bjerg fra Top Mountain Industries ApS (2016), Anders Byriel fra Kvadrat A/S (2015) Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation A/S (2014), Thomas Dinesen fra Dinesen Floors (2013), Peter Eriksen fra Nilpeter A/S (2012), Jørgen Hallundbæk fra Welltec A/S (2011), BK Engineering A/S (2010), KM Telecom A/S (2009), Webtop A/S (2008) og Expo-Net Danmark A/S (2007).

Nøgleord

Billeder

Kenneth S. Hagelskjær fra Esbjerg Maritime Service ApS er Årets Ejerleder 2021 i Sydjylland
Kenneth S. Hagelskjær fra Esbjerg Maritime Service ApS er Årets Ejerleder 2021 i Sydjylland
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi ca. 300.000 PwC'ere i 156 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen … 

 

 

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

Danmark er skatte- og afgiftsmæssigt det mindst attraktive EMEA-land at drive virksomhed i9.12.2021 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Danmark er det mindst attraktive land for private virksomheder og iværksættere, når det kommer til skatter og afgifter. Til gengæld har Danmark rammerne for teknologisk infrastruktur på plads og rangerer næsthøjest inden for den kategori. Det viser PwC’s første EMEA Private Business Heatmap, der rangerer 34 EMEA-landes forudsætninger for at fremme iværksætteri og drive virksomhed ud fra syv forskellige kategorier.

Tilliden i markedet for ejendomshandler er tilbage på niveauet fra før COVID-192.12.2021 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Markant flere europæiske ejendomsledere mener, at erhvervstilliden vil stige i det kommende år, og tilliden i markedet for ejendomshandler er samtidig tilbage på niveauet fra før COVID-19. For andet år i træk indtager København en 18. plads på listen over Europas foretrukne byer til ejendomsinvesteringer i 2022. Det viser en ny rapport udgivet af PwC og Urban Land Institute (ULI).

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum