Bioinnovation Institute

Marianne Philip tiltræder som ny bestyrelsesformand for BioInnovation Institute

Del
Nuværende bestyrelsesformand i BioInnovation Institute Fonden (BII), Sten Scheibye, træder tilbage som bestyrelsesformand og bliver afløst af den nuværende næstformand, Marianne Philip.

Den nye formand, Marianne Philip, har været en del af bestyrelsen siden BII blev oprettet som uafhængig fond i december 2020.

Afgående bestyrelsesformand Sten Scheibye har spillet en nøglerolle i etableringen og udviklingen af BII lige fra begyndelsen. Det var under hans formandskab i Novo Nordisk Fonden, at BII blev lanceret, og da det blev udskilt efter en treårig etableringsfase fortsatte Scheibye i rollen som bestyrelsesformand for BioInnovation Institute Fonden.

Med Marianne Philips tiltrædelse som bestyrelsesformand, bliver bestyrelsesmedlem Robert Urban ny næstformand. Udover Sten Scheibye udtræder tre andre medlemmer af BII’s bestyrelse, Bo Ahrén, Thomas Schäfer og Birgitte Nauntofte.

Mads Krogsgaard Thomsen, administrerende direktør i Novo Nordisk Fonden, tiltræder som nyt bestyrelsesmedlem.

Efter ændringerne vil bestyrelsen bestå af: Marianne Philip, formand, Robert Urban, næstformand, Martin Bonde, Regina Hodits, Hans Schambye og Mads Krogsgaard Thomsen. 

Kontakter

Links

Information om Bioinnovation Institute

Bioinnovation Institute
Bioinnovation Institute
Ole Maaløes vej 3, 3rd floor
2200 København N

https://bioinnovationinstitute.com/

Følg pressemeddelelser fra Bioinnovation Institute

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bioinnovation Institute

BioInnovation Institute og Medicon Valley Alliance ønsker at forløse innovationspotentiale inden for kvinders sundhed6.12.2022 08:07:42 CET | Pressemeddelelse

På trods af, at kvinder udgør halvdelen af verdens befolkning, så har både forskningen og innovationen målrettet kvinders sundhed haltet efter i årevis. Det skal der laves om på, hvis det står til BioInnovation Institute (BII) og Medicon Valley Alliance, der er de to af de væsentligste aktører på den nordiske life science-scene.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum