MapsPeople A/S

MapsPeople viser solidt årsregnskab

Del

I dag har danske MapsPeople offentliggjort deres årsregnskab for 2021, som peger på planmæssig øget ARR og en voksende kundebase, hvor den indendørs kortløsning, MapsIndoors, spiller en stadig større rolle.

MapsPeople, der er eksperter i indendørs navigation, har netop offentliggjort årsregnskabet for 2021, som peger på støt vækst. I det forgangne regnskabsår har MapsPeople formået at øge de årligt tilbagevendende indtægter med en samlet ARR-vækst på 50% for virksomhedens tre indtægtskilder. Den indendørs kortløsning, MapsIndoors, spiller med en ARR-vækst på 78% som forventet en stadig større rolle i den voksende virksomhed. Mapspeople har investeret og investerer fortsat betydeligt i udvidelsen af organisationen, produkterne og markedsandelene.

I 2021 er antallet af kunder steget med 239%, hvor den partnerskabsbaserede tilgang til markedet har betydet, at særligt MapsIndoors er blevet inkorporeret i andre SaaS-virksomheders løsninger. MapsPeople har således efterlevet målsætningerne for det forgangne regnskabsår og lagt strategien for det kommende, hvor den ekspansive strategi med fokus på partnerskaber fortsættes med forventninger om en ARR-vækst svarende til 82-102% i år 2022.

Nøgleord

Kontakter

MapsPeople A/S
Michael Gram, CEO
Mobil (+45) 53 74 09 00
E-mail mg@mapspeople.com
Stigsborgvej 60, 9400 Nørresundby

MapsPeoples PR-bureau
Mindshare
Andreas Hedensten, Communications Partner
Mobil (+45) 28 92 64 94
E-mail andreas.hedensten@mindshareworld.com

Vedhæftede filer

Information om MapsPeople A/S

MapsPeople A/S
MapsPeople A/S
Stigsborgvej 60
9400 Nørresundby

+45 70 13 02 12https://www.mapspeople.com

MapsPeople is a dynamic mapping SaaS company and a Google Premier Partner. MapsPeople is listed on Nasdaq First North Premier Growth Market. MapsPeople's dynamic mapping platform MapsIndoors helps employees find a desk or colleague in a large corporate office, assist guests navigate to their seats at stadiums, display vacant parking lots, or avoid long queues. With the MapsIndoors solution, employee productivity is improved, fan experience reaches new levels, and passengers do not miss flights or trains.

Følg pressemeddelelser fra MapsPeople A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MapsPeople A/S