MapsPeople A/S

MapsPeople udvider deres tilstedeværelse i DACH-regionen

Del

MapsPeople åbner permanent kontor i München som et led i ekspansionen i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Michael Gram, CEO hos MapsPeople, og kontoret i Nørresundby.
Michael Gram, CEO hos MapsPeople, og kontoret i Nørresundby.

Aalborg, 8. november 2021 - Efter fem år i DACH-regionen annoncerer MapsPeople nu åbningen af et nyt og permanent kontor i München i Tyskland, og ser frem til at accelerere væksten i regionen. Over de næste fem år forventer MapsPeople en eksponentiel vækst i DACH-regionen. Kontoret i München vil fokusere på at supportere kunder og partnere i DACH samt lande i Østeuropa både kommercielt og teknisk.

Michael Gram, CEO hos MapsPeople, udtaler: ”Det er et vigtigt skridt i retningen mod at realisere vores udvidelse i regionen. Åbningen af kontoret er et resultat af vores planlagte vækst for MapsPeople, og ved at etablere en base i Tyskland forstærker vi vores commitment om at tiltrække og engagere kunder i hele DACH-regionen.”

MapsPeople opererer allerede i adskillige industrier som Corporate Offices og Sports samt Healthcare, og har endvidere strategiske partnerskaber med virksomheder som Deutsche Telekom, Siemens og Cisco.

Jannik Brouwers, CCO hos MapsPeople, siger: “Udvidelsen er en hjørnesten i vores strategi, da vi kan se, at DACH-regionen har det største markedspotentiale i EMEA. Efter flere succesfulde år, hvor vi har samarbejdet med førende partnere på tværs af industrier, vil vores etablering af salgs- og tekniske teams i München bringe os tættere på vores eksisterende kunder og partnere.” 

Kontakter

MapsPeople A/S
Michael Gram, CEO
Mobil (+45) 53 74 09 00
E-mail mg@mapspeople.com
Stigsborgvej 60, 9400 Nørresundby

Certificeret rådgiver
Grant Thornton
Jesper Skaarup Vestergaard
Mobil (+45) 31 79 90 00
Grant Thornton Stockholmsgade 45, 2100 København Ø

MapsPeoples PR-bureau
Mindshare
Andreas Hedensten, Communications Partner
Mobil (+45) 28 92 64 94
E-mail andreas.hedensten@mindshareworld.com

Billeder

Michael Gram, CEO hos MapsPeople, og kontoret i Nørresundby.
Michael Gram, CEO hos MapsPeople, og kontoret i Nørresundby.
Download

Vedhæftede filer

Information om MapsPeople A/S

MapsPeople A/S
MapsPeople A/S
Stigsborgvej 60
9400 Nørresundby

+45 70 13 02 12https://www.mapspeople.com

MapsPeople er førende leverandør indenfor kortlægning og navigation. Virksomheden specialiserer sig i at udvikle og implementere den dynamiske kortlægningsplatform, MapsIndoors, der både kan håndtere grundlæggende vejvisning i store bygningskomplekser, og optimere udnyttelsen af bygningerne via integration med kundernes IT-systemer. MapsPeoples platform anvendes i mere end 40 forskellige lande.

Følg pressemeddelelser fra MapsPeople A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MapsPeople A/S