MapsPeople A/S

MapsPeople åbner nyt kontor i Asien-Pacific

Del

SaaS-virksomheden MapsPeople fortsætter den globale udvikling af forretningen med et nyt kontor i Singapore. Kontoret skal fungere som hub-office for APAC-regionen.

MapsPeople udvider deres internationale forretning med et nyt kontor i Singapore som led i en ambitiøs vækststrategi. Kontoret skal fungere som hub-office for Asien-Pacific (APAC), og inden 2023 forventes medarbejderstaben at tælle flere forretningskritiske funktioner.

“Vi oplever en stigende interesse for APAC fra vores kunder og partnere, og samtidig ser vi et stort potentiale i realiseringen af vores markedsudvidelse ved at etablere et kontor i Singapore. Vores erfaringer fra både Danmark og USA viser os, at den lokale tilstedeværelse i regionen er altafgørende for et indgående kendskab til markederne og for succes,” fortæller Michael Gram, CEO hos MapsPeople.

Ekspansionen i Singapore skal bidrage til en samlet vækst på mere end 100% primært baseret på opbygningen af nye partnerskaber. Kontoret i Singapore skal fungere som et selvstændigt kontor med en række stabsfunktioner inden for teknisk salgssupport, marketing og projektledelse. Desuden skal kontoret servicere eksisterende, internationale kunder.

MapsPeople opererer allerede i adskillige industrier i APAC, herunder Corporate Offices, universiteter og sportsarenaer, og har endvidere strategiske partnerskaber med en række virksomheder.

Nøgleord

Kontakter

MapsPeople A/S
Michael Gram, CEO
Mobil (+45) 53 74 09 00
E-mail mg@mapspeople.com
Stigsborgvej 60, 9400 Nørresundby

MapsPeoples PR-bureau Mindshare
Andreas Hedensten, Communications Partner
Mobil (+45) 28 92 64 94
E-mail andreas.hedensten@mindshareworld.com

Billeder

Vedhæftede filer

Information om MapsPeople A/S

MapsPeople A/S
MapsPeople A/S
Stigsborgvej 60
9400 Nørresundby

+45 70 13 02 12https://www.mapspeople.com

MapsPeople er førende leverandør inden for kortlægning og navigation. Virksomheden specialiserer sig i at udvikle og implementere den dynamiske platform MapsIndoors, der både kan håndtere grundlæggende vejvisning i store bygningskomplekser og optimere udnyttelsen af bygningerne via integration med kundernes IT-systemer. MapsPeoples platform anvendes i mere end 40 forskellige lande.

Følg pressemeddelelser fra MapsPeople A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MapsPeople A/S