Meresalg Marketing

Mange er i tvivl: Er CBD-olie lovligt i Danmark?

Del
De fleste tror, at det er ulovligt at købe og indtage CBD-olie i Danmark. Til trods for, at der er mange, der tror, at det ikke er lovligt, er det ikke tilfældet. Tværtimod er det faktisk lovligt at både købe og indtage CBD-olie.

Hvis du har gjort dig tanker om at købe og bruge CBD-olie, der har et indhold af THC, har du derfor ikke nogen grund til at tro, at det ikke er lovligt. Dog er der nogle regler på området, som man skal overholde, hvorfor det er vigtigt at have kendskab til disse.

Ikke alle CBD-olier er lovlige i Danmark

Som udgangspunkt er det lovligt at købe og bruge CBD-olie i Danmark, men det betyder ikke, at det er noget, der gør sig gældende for alle typer CBD-olie. Har du selv i sinde at købe sådant olie, er det vitalt, at du kender til reglerne på området.

CBD-olie er nemlig kun lovligt i Danmark, hvis det byder på et indhold af THC, der lyder på mindre end 0,2%. Har du planer om at købe en sådan plan, skal du derfor sikre, at dens indhold af THC ikke overskrider denne grænse.

Flere forhandlere har slået dørene op på det danske marked

I takt med, at det er blevet mere udbredt at gøre brug af CBD-olie, er der også dukket en lang række nye forhandlere op. En af dem, der har slået dørene op på det danske marked, er The Green Panda, som har et stort udvalg af CBD-olie.

Olien kan man bruge til et væld af formål, hvorfor der kan være flere årsager til, at folk ønsker at købe det. Den store efterspørgsel har medført, at flere forhandlere har slået dørene op, hvilket har betydet, at det er blevet nemmere at købe lovligt CBD-olie.

Må man køre bil efter indtag af CBD-olie?

Ganske vist er der flere og flere, der ved, at det er lovligt at indtage CBD-olie i Danmark, men alligevel holder de sig fra det. Det kan der være flere grunde til, men for mange handler det om, at de er i tvivl om, hvorvidt de må køre bil.

Færdselsloven fra den 1. juli 2018 siger, at det er lovligt at køre bil og bruge CBD-olie, men det kræver, at du har et THC-niveau er under 0,2%. Denne grænse gør, at du godt kan tage CBD-olie og køre bil, uden at frygte, at du mister dit kørekort.

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

HUNKØN – Et modigt skandinavisk brand der forener det bedste af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme26.5.2023 11:27:35 CEST | Pressemeddelelse

HUNKØN, et københavnsk tøjmærke, som er blevet døbt 'et af de mest interessante og modige fashion brands i Norden', er et prægtigt eksempel på skandinavisk modedesign, der bryder grænser og skaber trends. Med en unik kombination af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme, bringer HUNKØN en legende og casual tilgang til moden.

Fysiske skavanker hæmmer livskvaliteten for mange - osteopatisk behandling kan gøre forskellen25.5.2023 17:31:01 CEST | Pressemeddelelse

Alt for mange danskere oplever smerter i kroppen som følge af forkerte arbejdsstillinger, sportsskader, aldring eller pludselige bevægelser, der sætter kroppens bevægeapparat på prøve. Ofte hører man, at lidt ondt i ryggen går over af sig selv, eller at en vedvarende hovedpine bare trænger til lidt ro. Nogle gange kan dette sagtens være tilfældet, men andre gange kan symptomerne udvikle sig og medvirke til endnu større smerter, der bør behandles korrekt.

PetPlanet.dk: Et nyt indholdsunivers til kæledyrsejere19.5.2023 11:59:24 CEST | Pressemeddelelse

Efter måneders forberedelse og planlægning er PetPlanet.dk nu officielt lanceret. Hjemmesiden er et nyt indholdsunivers for kæledyrsejere, der tilbyder et væld af guides, anbefalinger og viden om alt fra hundetræning til kaninpleje En mangfoldighed af indhold PetPlanet.dk tilbyder en bred vifte af indhold, der er skræddersyet til at møde kæledyrsejeres unikke behov og spørgsmål. Fra dybdegående artikler om hundetræning, kattepleje og kaninernæring til anbefalinger af kæledyrsvenlige produkter og tips til at fremme positiv adfærd – hjemmesiden er designet til at være en one-stop-shop for alt kæledyrsrelateret. Indholdet på PetPlanet.dk er omhyggeligt kurateret og skrevet af dyreelskere med stor erfaring og viden. Hvert emne er nøje undersøgt for at sikre, at det tilbyder up-to-date og præcise oplysninger, som kæledyrsejere kan stole på. PetPlanet.dk har også et særligt fokus på at hjælpe kæledyrsejere med praktiske problemer og udfordringer. For eksempel indeholder hjemmesiden grundige

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum