Danske Regioner

Mads Duedahl (V) overtager posten som 1.næstformand i Danske Regioner

Del
Danske Regioner oplyser om en mindre rokade i bestyrelse og udvalg udløst af, at Stephanie Lose har søgt om orlov.

Stephanie Lose (V) har søgt om orlov fra sine poster i Danske Regioner.

I den forbindelse er Mads Duedahl (V) indstillet til at overtage posten som 1. næstformand i Danske Regioner.

Mads Duedahl er i dag formand for Udvalget for miljø og klima i Danske Regioner. Det vil han fortsætte med sideløbende med sit arbejde som næstformand. 

Bo Libergren (V) indtræder som medlem af Danske Regioners bestyrelse, da han er suppleant for Stephanie Lose. I den forbindelse overtager Allan Emiliussen (V) udvalgsposten for Bo Libergren i Udvalget for det nære sundhedsvæsen.

Nøgleord

Kontakter

Information om Danske Regioner

Danske Regioner
Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

+45 35 29 81 00https://www.regioner.dk/

Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de fem regioner og har til opgave at yde en professionel betjening af Danske Regioners politiske ledelse.

Vi er den drivende kraft i udviklingen af sundhedsvæsenet, den førende stemme i den sundhedspolitiske debat, og vi arbejder for attraktive levevilkår og et godt miljø i alle dele af Danmark

Følg pressemeddelelser fra Danske Regioner

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Regioner

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum