Lidl Danmark

LykkeLiga og Lidl i nyt sponsorat: Lidl skal levere frisk frugt til verdens lykkeligste liga

Del

Lidl er blevet Official Fresh Food Partner for LykkeLiga, Danmarks håndboldliga for udviklingshæmmede, som tidligere landsholdsspiller Rikke Nielsen har stiftet. Med sponsoratet leverer Lidl frisk energi til alle stjerner i LykkeLigaens 76 klubber over hele landet.

I maj sidste år blev Lidl sponsor på LykkeLigas spillerdragter. Nu udvides sponsorskabet, og Lidl er blevet Official Fresh Food Partner.
I maj sidste år blev Lidl sponsor på LykkeLigas spillerdragter. Nu udvides sponsorskabet, og Lidl er blevet Official Fresh Food Partner.

”Kommer hun nogensinde til at stå under en bruser og fortælle dårlige jokes til resten af holdet?” Sådan tænkte Rikke Nielsen, tidligere spiller på det danske håndboldlandshold, da hun fik at vide, at datteren, Magda, var født med Downs syndrom. 

Det særlige fællesskab og holdånd der kommer af at være del af en sport, ønskede Rikke Nielsen også for sin egen datter. Selvom der findes et væld af tilbud til familier som Rikkes, er langt de fleste af dem mere centreret omkring handikappet og problematikkerne omkring det:  

”Jeg savnede noget mere positivt at være fælles om som familie. At mødes med andre om noget, hvor det ikke er diagnosen, det drejer sig om, men at skabe fælles oplevelser og sejre,” fortsætter Rikke Nielsen.  

En dag spurgte Rikke Nielsens mand, hvorfor hun ikke bare startede et hold for dem, der ikke lige passede ind, og det blev så startskuddet på verdens lykkeligste liga – LykkeLiga.  

”Vi besluttede, at det dér med diagnoser og handicap gad vi ikke gå op i. Det skulle handle om at blive god til håndbold og at få venner,” siger Rikke Nielsen. Og dermed var grundlaget for LykkeLigalagt. 

Lidl sørger for energi til fremtidens små stjerner  

Det begyndte med et enkelt hold i Aalborg, men allerede på fire år er ligaen vokset til 76 klubber over hele landet – til trods for to år medcorona-nedlukninger. Sådan en udvikling kræver ihærdighed og opbakning, som Lidl med det nye sponsorat som Official Fresh Food Partner er stolte over at være en del af, fortæller Jens Stratmann, der er adm. direktør i dagligvarekæden. 

”At kunne støtte op om LykkeLiga og det fællesskab, som de mange klubber giver børn, unge og deres familier er en kæmpe glæde for Lidl. Som Official Fresh Food Partner for både LykkeLiga og de danskeHåndboldherrer kan vi bidrage tilat give god energi til fremtidens små og store stjerner og samtidig sætte fokus på en god og sund kost som brændstof til sportens fællesskaber. 

Rikke Nielsen er meget taknemmelig for den anerkendelse, som Lidls sponsorat er – og ikke mindst det, at Lidl nu er Fresh Food Partner både for LykkeLiga og Håndboldherrerne.  

”Jeg føler, at Lidl er med til at blåstemple, at vores hold også er stjerner – at der ikke er forskel på landsholdets og vores superstjerner,” ler Rikke Nielsen og påpeger, at det at sponsoratet blandt andet bidrager med frisk frugt giver godmening. 
 
”Førhen stod der altid et stort fad slik klar, når man skulle gøre vores unger glade. Men vi skal sætte fokus på sund kost og gøre det sejt at spise frugt. Når de ser, at Mikkel Hansen står og spiser en banan, så inspirerer det vores stjerner til at gøre det samme,” slutter Rikke Nielsen. 

Om sponsoratet: 

Lidls Official Fresh Food Partner-sponsorat løber i første omgang i en treårig periode. Sponsoratet ligger i naturlig forlængelse for den støtte, som Lidl gennem flere år har givet til håndbolden i Danmark, hvor dagligvarekæden blandt andet er buksesponsor for Håndboldherrerne, og også har fungeret som Official Fresh Food Partner siden 1. maj 2017. 

____ 

 
For yderligere information, kontakt: 

Thomas Sejersen, presseansvarlig i Lidl: presse@lidl.dk, tlf. 76 35 00 10 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

I maj sidste år blev Lidl sponsor på LykkeLigas spillerdragter. Nu udvides sponsorskabet, og Lidl er blevet Official Fresh Food Partner.
I maj sidste år blev Lidl sponsor på LykkeLigas spillerdragter. Nu udvides sponsorskabet, og Lidl er blevet Official Fresh Food Partner.
Download

Information om Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

7635 0000http://www.lidl.dk

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud. Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 138 butikker. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på presse@lidl.dk 

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum