Lolland Kommune

Lolland Kommune byder velkommen til ny sektorchef for Skole og Dagtilbud

Del

I forbindelse med en strukturændring på skole- og dagtilbudsområdet har stillingen som sektorchef for området været opslået. Der har været et bredt ansøgerfelt med mange stærke kandidater, og efter en grundig ansættelsesproces er Lolland Kommune klar til at præsentere Espen Andersen som ny sektorchef.

Espen Andersen er 53 år og starter i Lolland Kommune 1. juli. Han har en uddannelsesmæssig baggrund som lærer, som han er i gang med at udbygge med en Master of Public Governance på CBS.

Han har gennem sine ansættelser et godt og solidt kendskab til både skoleområdet og dagtilbudsområdet, og han har også haft en tæt kontakt til det øvrige børne- og ungeområde.

”Et enigt ansættelsesudvalg lagde vægt på, at Espen har de rette kompetencer til at stå i spidsen for at implementere den kommende struktur på Skole og Dagtilbudsområdet, ligesom det politiske arbejde og ledelse af ledere er kendt stof for ham,” forklarer direktør Rikke Jensen.

Espen Andersen kommer fra en stilling som skolechef ved Bornholms Regionskommune.

Privat har Espen 5 børn og bor i Vordingborg.

Nøgleord

Kontakter

Rikke Jensen
Direktør, Lolland Kommune
Tlf. 24 91 40 70

Billeder

Espen Andersen
Espen Andersen
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

'Nakskov 2030' ansætter programdirektør29.5.2020 10:00:00 CESTPressemeddelelse

I april måned blev Nakskov 2030 lanceret. Bag det ambitiøse udviklingsprojekt står Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden, som sammen har afsat 150 millioner kroner til initiativet, der de kommende år skal sende Lollands gamle købstad og industriby sikkert ind i fremtiden. Umiddelbart efter lanceringen blev stillingen som programdirektør for initiativet slået op, og efter en grundig ansættelsesproces med et stærkt ansøgerfelt kan man nu præsentere Tim Jeppesen som programdirektør for Nakskov 2030.

Nakskov Bymidtefond gør klar til at støtte istandsættelser11.5.2020 12:15:41 CESTPressemeddelelse

I starten af april lancerede Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden et part-nerskab om udvikling af Nakskov. Udgangspunktet er de særlige kvaliteter, der knytter sig til havnen, bymidten og fjordlandskabet. Nu tages der fat på arbejdet med bevaring og udvikling af bygningskulturen i den historiske bymidte. Nakskov Bymidtefond er et af de tolv projekter, der er beskrevet i Nakskov 2030-planen, som vil gøre byen attraktiv for alle, der besøger, bor og arbejder i byen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum