Lolland Kommune

Lolland Kommune byder velkommen til ny sektorchef for Skole og Dagtilbud

Del

I forbindelse med en strukturændring på skole- og dagtilbudsområdet har stillingen som sektorchef for området været opslået. Der har været et bredt ansøgerfelt med mange stærke kandidater, og efter en grundig ansættelsesproces er Lolland Kommune klar til at præsentere Espen Andersen som ny sektorchef.

Espen Andersen er 53 år og starter i Lolland Kommune 1. juli. Han har en uddannelsesmæssig baggrund som lærer, som han er i gang med at udbygge med en Master of Public Governance på CBS.

Han har gennem sine ansættelser et godt og solidt kendskab til både skoleområdet og dagtilbudsområdet, og han har også haft en tæt kontakt til det øvrige børne- og ungeområde.

”Et enigt ansættelsesudvalg lagde vægt på, at Espen har de rette kompetencer til at stå i spidsen for at implementere den kommende struktur på Skole og Dagtilbudsområdet, ligesom det politiske arbejde og ledelse af ledere er kendt stof for ham,” forklarer direktør Rikke Jensen.

Espen Andersen kommer fra en stilling som skolechef ved Bornholms Regionskommune.

Privat har Espen 5 børn og bor i Vordingborg.

Nøgleord

Kontakter

Rikke Jensen
Direktør, Lolland Kommune
Tlf. 24 91 40 70

Billeder

Espen Andersen
Espen Andersen
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Nu får Hestehoved sit eget strandtorv3.6.2019 09:58:36 CESTPressemeddelelse

Det yndede udflugtsmål Hestehoved får nu et løft med blandt andet etableringen af et strandtorv. Strandtorvet skal ligge nord for Restaurant Fjorden, belægges med træ og omkranses af strandbeplantning, der skaber læ og trækker naturen tættere på. Torvet giver mulighed for at opholde sig på et torv med læ, sidde bekvemt og nyde solnedgangen med Nakskov Fjord og den ikoniske badebro i forgrunden. Projektet går i gang i forsommeren 2019 og er det første led i en større udvikling af Hestehoved.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum