Lolland Kommune

Lolland Kommune byder velkommen til en ny direktør

Del

I marts måned besluttede Økonomiudvalget at styrke den strategiske ledelse i Lolland Kommune med en udvidelse af direktionen fra tre til fire medlemmer. Efter en grundig ansættelsesproces med et stærkt ansøgerfelt er man nu klar til at præsentere Thomas de Richelieu som ny direktør.

Thomas de Richelieu er 44 år og starter 1. juli. Han har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.scient.soc. fra RUC, som han senere har udbygget med en lederuddannelse i form af en MPA fra CBS.

Thomas har en bred baggrund fra den kommunale sektor, hvor han har arbejdet med arbejdsmarkedsområdet, børne- og ungeområdet og ikke mindst ældre-, social og sundhedsområdet.

”Ansættelsesudvalget lagde vægt på, at han har spidskompetencer inden for strategisk ledelse, ledelse af ledere, økonomistyring, politisk betjening og organisationsudvikling,” forklarer kommunaldirektør Thomas Knudsen. ”Det er kompetencer, der er brug for i en tid, hvor kommunerne står over for økonomisk pres og behov for at udvikle serviceområderne.”

Thomas de Richelieu kommer fra en stilling som koncernchef i Holbæk Kommune, hvor han bl.a. har ansvaret for ældre, sundhed og det specialiserede voksenområde.

Privat er Thomas gift og har 3 børn.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Knudsen
Kommunaldirektør, Lolland Kommune
Tlf. 24 67 26 88

Billeder

Thomas de Richelieu
Thomas de Richelieu
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

'Nakskov 2030' ansætter programdirektør29.5.2020 10:00:00 CESTPressemeddelelse

I april måned blev Nakskov 2030 lanceret. Bag det ambitiøse udviklingsprojekt står Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden, som sammen har afsat 150 millioner kroner til initiativet, der de kommende år skal sende Lollands gamle købstad og industriby sikkert ind i fremtiden. Umiddelbart efter lanceringen blev stillingen som programdirektør for initiativet slået op, og efter en grundig ansættelsesproces med et stærkt ansøgerfelt kan man nu præsentere Tim Jeppesen som programdirektør for Nakskov 2030.

Nakskov Bymidtefond gør klar til at støtte istandsættelser11.5.2020 12:15:41 CESTPressemeddelelse

I starten af april lancerede Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden et part-nerskab om udvikling af Nakskov. Udgangspunktet er de særlige kvaliteter, der knytter sig til havnen, bymidten og fjordlandskabet. Nu tages der fat på arbejdet med bevaring og udvikling af bygningskulturen i den historiske bymidte. Nakskov Bymidtefond er et af de tolv projekter, der er beskrevet i Nakskov 2030-planen, som vil gøre byen attraktiv for alle, der besøger, bor og arbejder i byen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum