Lolland Kommune

Lolland Kommune byder velkommen til en ny direktør

Del

I marts måned besluttede Økonomiudvalget at styrke den strategiske ledelse i Lolland Kommune med en udvidelse af direktionen fra tre til fire medlemmer. Efter en grundig ansættelsesproces med et stærkt ansøgerfelt er man nu klar til at præsentere Thomas de Richelieu som ny direktør.

Thomas de Richelieu er 44 år og starter 1. juli. Han har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.scient.soc. fra RUC, som han senere har udbygget med en lederuddannelse i form af en MPA fra CBS.

Thomas har en bred baggrund fra den kommunale sektor, hvor han har arbejdet med arbejdsmarkedsområdet, børne- og ungeområdet og ikke mindst ældre-, social og sundhedsområdet.

”Ansættelsesudvalget lagde vægt på, at han har spidskompetencer inden for strategisk ledelse, ledelse af ledere, økonomistyring, politisk betjening og organisationsudvikling,” forklarer kommunaldirektør Thomas Knudsen. ”Det er kompetencer, der er brug for i en tid, hvor kommunerne står over for økonomisk pres og behov for at udvikle serviceområderne.”

Thomas de Richelieu kommer fra en stilling som koncernchef i Holbæk Kommune, hvor han bl.a. har ansvaret for ældre, sundhed og det specialiserede voksenområde.

Privat er Thomas gift og har 3 børn.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Knudsen
Kommunaldirektør, Lolland Kommune
Tlf. 24 67 26 88

Billeder

Thomas de Richelieu
Thomas de Richelieu
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

ENERGI & VANDs Mobile Science Center kommer til Lolland13.8.2019 09:34:02 CESTPressemeddelelse

Hvorfor er det vigtigt, at vores kloakker kan tage imod skybrud? Hvad møder man på turen gennem et kæmpe toilet og kloak? Og hvordan sparer vi på vandet i hverdagen? Det er nogle af de mange spændende udfordringer, som 4. klasserne i Lolland Kommunes folkeskoler og privatskoler får lov at udforske i hverdagene i uge 34. Her har Børne- og Skoleudvalget og REn Energi Lolland (REEL) arrangeret, at ENERGI & VAND kommer på Campus Nakskov med deres Mobile Science Center og et undervisningsforløb om vand og klimatilpasning. Andre nysgerrige kan opleve Mobile Science Center på Campus Nakskov lørdag den 24. august kl. 10-16, hvor der er åbent for alle.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum