Lolland Kommune

Lolland Kommune begrænser adgang til plejecentre og aktivitetscentre

Del

I forsøget på at mindske risikoen for, at kommunens ældre borgere bliver smittet med COVID-19 (coronavirus), har Lolland Kommune besluttet at lukke for ikke nødvendig adgang til kommunens plejecentre og aktivitetscentre.

”Vi yder omsorg for de mest udsatte og svækkede borgere, og på baggrund af den seneste udvikling, vurderer vi, at det er rettidig omhu nu at lukke ned for ikke livsnødvendige aktiviteter i vores plejeboligmiljøer. Det betyder i praksis, at plejecentre og aktivitetscentre lukkes for udefrakommende færdsel samt aktiviteter, og at det i det store hele kun er det tilknyttede personale, der får adgang. Vi frabeder os besøg af pårørende, frivillige og andre, som ikke har et ansættelsesmæssigt eller leverancemæssigt ærinde. Det gælder dog ikke akutstuer og midlertidige pladser. Her vil der stadig være adgang for pårørende, hvis de vel at mærke udviser fornuftig hygiejneadfærd og opmærksomhed,” siger Søren Wollesen, sektorchef for Ældre & Sundhed i Lolland Kommune.

”Vi vurderer situationen fra minut til minut, så det kan ændre sig i morgen. Men lige nu er det det her, vi gør,” tilføjer han.

Hold øje med kommunens hjemmeside: www.lolland.dk/corona og Facebookside, der løbende vil blive opdateret med nye informationer.

Nøgleord

Kontakter

Søren Wollesen
Sektorchef for Ældre & Sundhed, Lolland Kommune
Tlf. 23 80 52 21

Thomas de Richelieu
Direktør, Lolland Kommune
Tlf. 30 58 89 11

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum