Lolland Kommune

Lolland Kommune ansætter ny direktør

Del

Lolland Kommunes nye direktør hedder Lars Povlsen Jensen. Han tiltræder stillingen pr. 1. maj og kommer fra et job som centerchef i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune.

Kommunaldirektør Thomas Knudsen glæder sig til at byde Lars Povlsen Jensen velkommen:

”Lars kommer med en solid erfaring og en bred vifte af kompetencer – ikke mindst når det handler om strategisk ledelse, god kommunikation og om at sikre et tæt samarbejde på tværs af vores organisation. Jeg er ikke i tvivl om, at Lars er den rette til at løfte de mange, spændende opgaver, der venter os i de kommende år”.

Lars Povlsen Jensen vil som ny direktør få ansvaret for sektorerne Skole- og Dagtilbud, Børn, Unge og Familie samt Kultur, Fritid og Borgerservice.

Han ser frem til samarbejdet:

”Jeg glæder mig til at lære området og kommunens organisation at kende. Lolland Kommune er midt i en rivende udvikling, og jeg er både glad for og stolt af at få mulighed for at give mit bidrag i opgaven med at udmønte kommunens mange stærke visioner og ambitioner”.

Lars Povlsen Jensen er uddannet cand.pæd i didaktik og pædagogik, og har desuden en militæruddannelse fra Søværnet, samt en uddannelse som civil pilot.

Lars Povlsen Jensen er 51 år, bosat i Næstved, gift og far til to voksne børn.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Knudsen
Kommunaldirektør, Lolland Kommune
Tlf. 24 67 26 88

Lars Povlsen Jensen
Kommende direktør i Lolland Kommune
Tlf. 24 41 30 53

Billeder

Lars Povlsen Jensen
Lars Povlsen Jensen
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lollands Sydkyst – en turistdestination i international topklasse20.5.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvordan skal Lollands sydkyst se ud i år 2030? Og i 2050? Hvor skal der være badestrand, overnatningstilbud, butikker og restauranter? Og hvordan får vi det hele til at spille positivt sammen på tværs af både nye og eksisterende by-, havne-, natur- og strandområder? Det og meget mere sætter en ny strategisk udviklingsplan for Lollands sydkyst en ny retning for. Planen er netop behandlet i Økonomi- og Erhvervsudvalget i Lolland Kommune og vil være på byrådets dagsorden den 25. maj 2022.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum