Lolland Kommune

Lolland Kommune ansætter Morten Hatorp som sektorchef for Kultur, Fritid og Borgerservice

Del

Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Morten Hatorp, der kommer fra en stilling som administrations- og studiechef på Den Danske Filmskole.

”Vi var enige om, at Morten var den helt rigtige kandidat til stillingen,” fortæller direktør Bjarne Hansen, som var formand for ansættelsesudvalget. ”Vi har samarbejdet med konsulentfirmaet Genitor om rekrutteringsprocessen, og udvalget blev præsenteret for et meget kvalificeret felt på 36 ansøgere.”

Seks ansøgere blev inviteret til første samtalerunde, og tre kandidater gik videre til anden runde.

”Morten træder ind i organisationen med et solidt kendskab til kulturområdet og med erfaring fra politisk ledede organisationer. Vi ser et stort ledelsespotentiale i Morten, som selv giver gode bud på håndteringen af den brede opgaveportefølje, sektoren rummer. I direktionen ser vi meget frem til samarbejdet med Morten, der tiltræder stillingen som sektorchef den 1. oktober.”

Morten er 40 år og bor i Valby sammen med sin kone og fire børn. Han er uddannet cand.mag. i historie og socialvidenskab og kommer fra en stilling som administrations- og studiechef ved Den Danske Filmskole. Morten har tidligere været ansat i Kulturministeriet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Morten Hatorp
Morten Hatorp
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

3600 børn og unge på Lolland fik glæde af sommerens Coronapulje17.12.2020 06:15:00 CETPressemeddelelse

14 dage inden sommerferien blev landets kommuner tilbudt midler til ekstra sommeraktiviteter for børn og unge, og i Lolland Kommune fik man travlt med at udmønte de 1,2 mio. kr. kommunen blev bevilget. Takket være en ekstraordinær indsats fra SFO’er, Ungdomsskolen og lokale kultur- og fritidsaktører lykkedes det at give kommunens børn en god sommer på trods af Corona. Det viser en ny rapport.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum