Lolland Kommune

Lolland Kommune ansætter Morten Hatorp som sektorchef for Kultur, Fritid og Borgerservice

Del

Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Morten Hatorp, der kommer fra en stilling som administrations- og studiechef på Den Danske Filmskole.

”Vi var enige om, at Morten var den helt rigtige kandidat til stillingen,” fortæller direktør Bjarne Hansen, som var formand for ansættelsesudvalget. ”Vi har samarbejdet med konsulentfirmaet Genitor om rekrutteringsprocessen, og udvalget blev præsenteret for et meget kvalificeret felt på 36 ansøgere.”

Seks ansøgere blev inviteret til første samtalerunde, og tre kandidater gik videre til anden runde.

”Morten træder ind i organisationen med et solidt kendskab til kulturområdet og med erfaring fra politisk ledede organisationer. Vi ser et stort ledelsespotentiale i Morten, som selv giver gode bud på håndteringen af den brede opgaveportefølje, sektoren rummer. I direktionen ser vi meget frem til samarbejdet med Morten, der tiltræder stillingen som sektorchef den 1. oktober.”

Morten er 40 år og bor i Valby sammen med sin kone og fire børn. Han er uddannet cand.mag. i historie og socialvidenskab og kommer fra en stilling som administrations- og studiechef ved Den Danske Filmskole. Morten har tidligere været ansat i Kulturministeriet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Morten Hatorp
Morten Hatorp
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Fire arkitektfirmaer skal konkurrere om at bidrage til udviklingsplan for Nakskov Havn7.9.2020 13:36:56 CESTPressemeddelelse

Lolland Kommune, Realdania og A.P. Møller Fonden lancerede i april 2020 et samlet initiativ til udvikling af Nakskov. Det skete i forlængelse af udviklings- og investeringsstrategien Nakskov 2030, som kommunen vedtog i 2019. Initiativet har særligt fokus på at styrke tre områder, hvor potentialet for udvikling er størst: havnen, bymidten og Hestehoved. Den samlede projektøkonomi er mindst 150 millioner kr. Fire arkitektfirmaer er nu udvalgt til at deltage i en projektkonkurrence om at bidrage til en samlet udviklingsplan for Nakskov inderhavn.

Ny rådgivningscafé hjælper borgere med psykiske eller sociale udfordringer1.9.2020 11:37:28 CESTPressemeddelelse

Mandag den 7. september slår Lolland Kommune dørene op for et nyt rådgivnings- og vejledningstilbud til alle borgere mellem 18 og 65 år, som oplever psykiske og/eller sociale udfordringer. Rådgivningscaféen er fysisk placeret på bibliotekerne i Maribo og Nakskov. Her kan man henvende sig anonymt og blandt andet få hjælp til budgetplanlægning, til at forstå post fra det offentlige og til at skabe overblik over hverdagen. Pårørende er også velkomne til at benytte sig af Rådgivningscaféen.

National Flagdag for veteraner i Lolland Kommune28.8.2020 06:10:00 CESTPressemeddelelse

For sjette år i træk hylder Lolland Kommune og de lollandske soldaterforeninger nuværende og tidligere udsendte og deres pårørende 5. september. Alle er velkomne til at deltage i den officielle højtidelighed ved Veteranstenen foran stationen i Nakskov fra kl. 11.00 til 11.30 og i den efterfølgende kirkelige højtidelig i Sankt Nikolai Kirke fra kl. 12.00 til 12.45. Dagen rundes af med en lukket reception for kommunens veteraner i Toldboden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum