Lolland Kommune

Lolland Kommune ansætter Ditte Ploug Pedersen som sektorchef for HR, IT og Digitalisering

Del

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Ditte Ploug Pedersen, der kommer fra en stilling som HR-souschef i sektoren.

”Vi var enige om, at Ditte var den helt rigtige kandidat til stillingen,” forklarer direktør Rikke Jensen, som var formand for ansættelsesudvalget. ”Vi har samarbejdet med konsulentfirmaet Genitor om rekrutteringsprocessen, og udvalget blev præsenteret for et meget kvalificeret felt på 25 ansøgere.”

Seks ansøgere blev inviteret til første samtalerunde, og tre kandidater gik videre til anden runde.

”Ditte Ploug Pedersen har et solidt kendskab til organisationen, men hun har også masser af gode bud på, hvordan stillingen som sektorchef og sektorens rolle i organisationen kan forløses. I direktionen ser vi meget frem til samarbejdet med Ditte i den nye rolle som sektorchef, og hun indtræder i stillingen med det samme som en naturlig konsekvens af, at hun allerede er konstitueret i rollen.”

Ditte er 48 år og bor ved Nysted sammen med sin søn på 10 år. Hun er uddannet jurist, og blev ansat i Lolland Kommune i 2007. Her har hun været teamleder og siden 2009 souschef i HR. Inden hun blev ansat i Lolland Kommune, var hun HR-chef i Stevns Kommune.
Ditte er nu i gang med at tage en masteruddannelse i offentlig ledelse.  

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Ditte Ploug Pedersen
Ditte Ploug Pedersen
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum