Lolland Kommune

Lolland Kommune aflyser og udsætter arrangementer for at mindske smittespredning

Del

På baggrund af de seneste meldinger fra Statsministeriet og Sundhedsstyrelsen om Covid-19 har Lolland Kommune besluttet at aflyse eller udsætte alle kommunens offentlige arrangementer frem til og med 10. april 2020.

”I Lolland Kommune ønsker vi at medvirke aktivt til at begrænse udbredelsen af coronavirus, og vi følger derfor Sundhedsstyrelsens anbefalinger. De seneste dages udmeldinger fra Statsministeriet og Sundhedsstyrelsen har gjort det klart, at vi nu står i en alvorlig situation, og at vi alle skal gøre vores for at mindske smittespredningen. I Lolland Kommune har vi derfor besluttet at aflyse eller udsætte alle kommunens offentlige arrangementer, hvor der enten deltager mange mennesker, eller hvor mennesker skal sidde eller stå tæt sammen. I praksis er det nærmest umuligt at afholde arrangementer, hvor deltagerne ikke kommer tæt på hinanden med risiko for smitte. For at skabe tydelighed om retningslinjerne i organisationen har vi derfor valgt, at det som udgangspunkt gælder alle arrangementer,” udtaler direktør Thomas de Richelieu.

Beslutningen gælder fra nu og frem til og med 10. april 2020. Herefter vil Lolland Kommune tage stilling til, om perioden skal forlænges. Borgerne kan få yderligere oplysninger hos de enkelte arrangører, hvis de er i tvivl om, hvorvidt konkrete arrangementer er aflyst.

Lolland Kommune følger udviklingen tæt og har aktiveret kommunens sundhedsberedskab, der er parat til at håndtere situationen, efterhånden som den udvikler sig. Borgerne kan følge med i anbefalingerne fra Lolland Kommune på hjemmesiden www.lolland.dk/corona.

Borgerne opfordres desuden til at holde sig orienteret på de nationale myndigheders fælles informationsside www.coronasmitte.dk, der løbende opdateres med seneste nyt og giver er svar på de fleste spørgsmål om coronavirus.

Nøgleord

Kontakter

Thomas de Richelieu
Direktør, Lolland Kommune
Tlf. 30 58 89 11

Søren Wollesen
Ældre- og Sundhedschef, Lolland Kommune
Tlf. 23 80 52 21

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

'Nakskov 2030' ansætter programdirektør29.5.2020 10:00:00 CESTPressemeddelelse

I april måned blev Nakskov 2030 lanceret. Bag det ambitiøse udviklingsprojekt står Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden, som sammen har afsat 150 millioner kroner til initiativet, der de kommende år skal sende Lollands gamle købstad og industriby sikkert ind i fremtiden. Umiddelbart efter lanceringen blev stillingen som programdirektør for initiativet slået op, og efter en grundig ansættelsesproces med et stærkt ansøgerfelt kan man nu præsentere Tim Jeppesen som programdirektør for Nakskov 2030.

Nakskov Bymidtefond gør klar til at støtte istandsættelser11.5.2020 12:15:41 CESTPressemeddelelse

I starten af april lancerede Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden et part-nerskab om udvikling af Nakskov. Udgangspunktet er de særlige kvaliteter, der knytter sig til havnen, bymidten og fjordlandskabet. Nu tages der fat på arbejdet med bevaring og udvikling af bygningskulturen i den historiske bymidte. Nakskov Bymidtefond er et af de tolv projekter, der er beskrevet i Nakskov 2030-planen, som vil gøre byen attraktiv for alle, der besøger, bor og arbejder i byen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum