Lolland Kommune

Lolland Kommune aflyser og udsætter arrangementer for at mindske smittespredning

Del

På baggrund af de seneste meldinger fra Statsministeriet og Sundhedsstyrelsen om Covid-19 har Lolland Kommune besluttet at aflyse eller udsætte alle kommunens offentlige arrangementer frem til og med 10. april 2020.

”I Lolland Kommune ønsker vi at medvirke aktivt til at begrænse udbredelsen af coronavirus, og vi følger derfor Sundhedsstyrelsens anbefalinger. De seneste dages udmeldinger fra Statsministeriet og Sundhedsstyrelsen har gjort det klart, at vi nu står i en alvorlig situation, og at vi alle skal gøre vores for at mindske smittespredningen. I Lolland Kommune har vi derfor besluttet at aflyse eller udsætte alle kommunens offentlige arrangementer, hvor der enten deltager mange mennesker, eller hvor mennesker skal sidde eller stå tæt sammen. I praksis er det nærmest umuligt at afholde arrangementer, hvor deltagerne ikke kommer tæt på hinanden med risiko for smitte. For at skabe tydelighed om retningslinjerne i organisationen har vi derfor valgt, at det som udgangspunkt gælder alle arrangementer,” udtaler direktør Thomas de Richelieu.

Beslutningen gælder fra nu og frem til og med 10. april 2020. Herefter vil Lolland Kommune tage stilling til, om perioden skal forlænges. Borgerne kan få yderligere oplysninger hos de enkelte arrangører, hvis de er i tvivl om, hvorvidt konkrete arrangementer er aflyst.

Lolland Kommune følger udviklingen tæt og har aktiveret kommunens sundhedsberedskab, der er parat til at håndtere situationen, efterhånden som den udvikler sig. Borgerne kan følge med i anbefalingerne fra Lolland Kommune på hjemmesiden www.lolland.dk/corona.

Borgerne opfordres desuden til at holde sig orienteret på de nationale myndigheders fælles informationsside www.coronasmitte.dk, der løbende opdateres med seneste nyt og giver er svar på de fleste spørgsmål om coronavirus.

Nøgleord

Kontakter

Thomas de Richelieu
Direktør, Lolland Kommune
Tlf. 30 58 89 11

Søren Wollesen
Ældre- og Sundhedschef, Lolland Kommune
Tlf. 23 80 52 21

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lolland Kommune etablerer makerspaces18.11.2020 05:50:00 CETPressemeddelelse

Børn, unge og voksne i Lolland Kommune får snart mulighed for at prøve kræfter med både den nyeste teknologi og analoge håndværk – lige fra 3D-printere til pensler – når der bliver etableret teknologiske undervisningsværksteder rundt omkring i kommunen. Lolland Kommune har fået bevilget 5,6 millioner kr. af VILLUM FONDEN til at etablere de såkaldte makerspaces, der kan anvendes af både elever på folkeskoler, ungdomsuddannelser og øvrige borgere. Midlerne giver samtidig mulighed for at kompetenceudvikle medarbejdere i kommunen, så de kan undervise i de nye teknologier.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum