Lolland Kommune

Lolland International School er nu Cambridge-certificeret

Del

Lolland Kommunes nye internationale folkeskole er netop blevet Cambridge-certificeret. Det betyder, at skolen fra august kan tilbyde en international undervisning i verdensklasse. Lokalt i Maribo.

Lolland International School er den 15. april blevet godkendt af Cambridge Assessment International Education til at bruge de globalt anerkendte Cambridge Primary & Lower Secondary-undervisningsprogrammer.

Primary-delen er for elever i alderen 5 til 11 år, mens lower-secondary-delen dækker alderen 11 til 15 år.

I begge programmer er der fokus på at udvikle elevernes færdigheder og forståelse i engelsk, matematik, naturvidenskab, mediefag og Global Perspectives – det sidste er et tværfagligt emne, der blandt andet dækker geografi, historie og samfundsfag. Herudover rummer programmet en række redskaber, som lærerne kan trække på – f.eks. til brug for evaluering af elevernes udvikling og resultater.

Christine Özden, der er administrerende direktør for Cambridge Assessment International Education, fortæller: "Vi er glade for, at vi hermed kan offenliggøre, at Lolland International School har tilsluttet sig vores globale samfund af Cambridge-skoler. Vi ser frem til et langt og tæt samarbejde”.

Dominic Maher, der er skoleleder for Lolland International School, supplerer: ”Det er en vigtig milepæl, og vi er stolte af, at vi nu kan tilbyde en international Cambridge-certificeret uddannelse til vores elever. At være en del af Cambridge åbner en verden af ​​ressourcer for vores lærere og en verden af ​​muligheder for vores elever”.

Lolland International School åbner i august og har i første omgang plads til 100 elever. Den største del af eleverne skal være fra internationale familier, men børn fra danske familier er også velkomne i det omfang, der er plads. Der er åbent for indskrivning pr. 1. maj 2021.

Se mere info på www.lollandinternationalschool.dk, hvor man også kan tilmelde sig det næste virtuelle Åbent hus-arrangement.

Om Cambridge Assessment International Education:

Cambridge er et internationalt uddannelsesprogram, der undervises på mere end 10.000 skoler i mere end 160 lande.

En Cambridge-certificeret uddannelse er et kvalitetsstempel, der giver eleverne adgang til at fortsætte deres uddannelse på internationale uddannelsestilbud. F.eks. i USA, Storbritannien, Australien, Canada eller Tyskland.

Cambridge-programmet har fokus på at udvikle elevernes lyst og evne til at lære, understøtte deres evne til at møde verden omkring dem, og udvikle deres kompetencer, så de bliver i stand til at begå sig – både i skolen og senere i deres uddannelse, på arbejdsmarkedet og i livet som helhed.

Se mere info om Cambridge på www.cambridgeinternational.org

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum