DI Sydøstjylland

Lokal tømrermester er nyt medlem af Learnmark Horsens’ bestyrelse

Del

Tømrermester ved Bytømreren Service A/S i Horsens, Jens Arne Pedersen, er nyt medlem af Learnmark Horsens’ bestyrelse. Han kommer med en baggrund som selvstændig tømrermester og mange års organisationsarbejde i DI Byggeri, og han har stor interesse for uddannelse og lærlinge.

Bestyrelsen på Learnmark Horsens har fået et nyt medlem. Jens Arne Pedersen er udpeget af DI Sydøstjylland, hvor han i forvejen sidder i bestyrelsen. Han afløser Kenn Lind fra tømrervirksomheden Henning Lind A/S.

- Jeg har i mange år drevet virksomhed i Horsens, og jeg har derfor igennem mange år også haft rigtig mange lærlinge fra Learnmark, så jeg har en god erfaring med, hvilke kompetencer eleverne kommer med, og hvordan det matcher med de behov, som vores lokale virksomheder har. Den erfaring og viden håber jeg kan bruges i bestyrelsesarbejdet, siger det nye medlem af Learnmark Horsensbestyrelse, Jens Arne Pedersen.

Til daglig er han tømrermester og daglig leder af virksomheden Bytømreren Service A/S i Horsens, som er en service- og entreprenørvirksomhed.

- Det er afgørende for fremtiden, at vi får så mange unge som muligt til at vælge en erhvervsuddannelse, så vi sikrer os, at der er en ny generation af unge, som kan drive vores mange lokale virksomheder videre. Jeg ser derfor meget frem til at være en del af Learnmarks bestyrelse og arbejdet med fremtidens erhvervsuddannelser, siger Jens Arne Pedersen.

Se mere om Learnmark Horsens bestyrelse her Bestyrelse - Learnmark

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Jens Arne Pedersen, Bytømreren Service A/S og nyt medlem af Learnmark Hornsens’ bestyrelse, telefon 4081 2881
Regional konsulent for DI Sydøstjylland, Anette Sørensen, telefon 3036 0265

Billeder

Nyt medlem af Learnmark Horsens  bestyrelse tømrermester Jens Arne Pedersen
Nyt medlem af Learnmark Horsens bestyrelse tømrermester Jens Arne Pedersen
Download

Information om DI Sydøstjylland

DI Sydøstjylland
DI SydøstjyllandFor yderligere information om DI Sydøstjylland:

Chefkonsulent Anette Sørensen
Mail: anes@di.dk   
Tlf. 7216 0213
Mobil: 3036 0265

Sekretær Nadia Bartoft Lind
Mail: nabl@di.dk
Tlf. 3377 3309

Følg pressemeddelelser fra DI Sydøstjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sydøstjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum