Sparekassen Kronjylland

Lokal sparekasse støtter den nye e-sport afdeling i Brædstrup

Del

Med e-sport på skemaet har Brædstrup Idrætsforening udvidet sine tilbud. Sparekassen Kronjylland støtter med fire nye computere.

Esporten er i fremgang i Brædstrup.
Esporten er i fremgang i Brædstrup.

− I efteråret slog vi dørene op for en e-sport afdeling, så Brædstrup Idrætsforening nu også tilbyder træning og spil på computere. Det kan umiddelbart lyde modstridende, at vi som idrætsforening tilbyder e-sport, men vi synes, at det giver god mening og ser det som en kærkommen lejlighed til at invitere en ny type medlemmer ind i foreningslivet, fortæller Rune Overvad Petersen. Han har sammen med to lidelsesfæller stablet den nye e-sportafdeling på benene og er selv kasserer.

− Det er typisk unge mennesker, der interesserer sig for at bruge computeren til at spille mere seriøst og konkurrere mod andre i forskellige spil. Det er vigtigt, at vi tilbyder disse unge at udleve deres interesse sammen med andre. Som forening kan vi tilbyde noget helt særligt; nemlig et fysisk fællesskab, som mange børn og unge kan savne hjemme foran skærmen på værelset, forklarer Rune.

Nye computere
Sparekassen Kronjylland, som gennem mange år har støttet flere af Brædstrup IF’s afdelinger, har valgt at hjælpe den nye e-sport afdeling på vej ved at give den fire nye computere til en samlet værdi af 28.000 kroner:

− Vi ved, hvor vigtigt et aktivt fritidsliv er for en by og dens borgere, og som lokal sparekasse bakker vi op om tiltag, som kommer til gavn der, hvor vi har vores kunder. Vi vil derfor gerne støtte op om Brædstrup IF’s fortsatte udvikling. Samtidig kan de fire computere gøre det nemmere for nogle af de computerinteresserede børn og unge at udleve deres interesse. Nu er det nemlig ikke længere en forudsætning at eje computerudstyret selv, ligesom gamerne slipper for at skulle transportere deres computer, tastatur og headset med frem og tilbage mellem træning og hjemmet, fortæller Dan Weller, der er privatkundechef i Sparekassens afdeling i Brædstrup.

Den nye e-sport afdeling i Brædstrup IF har 30 medlemmer, som træner tirsdag og torsdag.

Nøgleord

Billeder

Esporten er i fremgang i Brædstrup.
Esporten er i fremgang i Brædstrup.
Download
Download

Information om Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland
Sparekassen Kronjylland
Tronholmen 1
8960 Randers SØ

89 12 24 00http://www.sparkron.dk/

Følg pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum