DI Sønderjylland

Lille vagtskifte i DI Sønderjyllands bestyrelse

Del

Dansk Industris regionale forening DI Sønderjylland har måttet sige farvel til bestyrelsesmedlemmet fabriksdirektør Helle Vingolf fra Brødrene Hartmann A/S, der har forladt bestyrelsesarbejdet efter at være flyttet til Middelfart.

Generalforsamlingen torsdag den 4. juni 2020 bød til gengæld velkommen til et nyt bestyrelsesmedlem, adm. direktør Morten Kjaer Hansen fra Eegholm A/S i Sønderborg.

Ellers er bestyrelsen sammensat som sidste år med genvalg af direktør Hans Olling fra Dansk Sintermetal A/S som formand. Områdechef Lars Chresten Møller fra Rambøll Danmark A/S og adm. direktør Tommy Seeberg fra Hydro Precision Tubing Tønder A/S blev begge genvalgt som næstformænd.

DI Sønderjyllands bestyrelse ser nu sådan ud:

- Direktør Hans Olling, Dansk Sintermetal A/S

- Områdechef Lars Chresten Møller, Rambøll Danmark A/S

- Adm. direktør Tommy Seeberg, Hydro Precision Tubing Tønder A/S

- Adm. direktør Morten Kjaer Hansen, Eegholm A/S

- Direktør Lasse Meldgaard, Meldgaard Transport A/S

- Arkitekt maa/partner/DGNB Rikke Thohøj Martinusen, Tegnestuen Mejeriet

- Adm. direktør Kristian Kvistgaard-Persson, Okholm Maskinfabrik A/S

- Adm. direktør og partner Vibeke Svendsen, Envotherm A/S

- Adm. direktør Morten Buhl Sørensen, Danfoss Power Electronics A/S

- Medejer Anette Koch, CaRas I/S

- Adm. direktør Henning Højberg Kristensen, BITZER Electronics A/S

- Adm. direktør Niels Bjerregaard, Elvstrøm Sails A/S

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt:
Regionalforeningskonsulent i DI, Gordon Trier Holm, gth@di.dk, tlf: 3377 3986 eller
pressekoordinator Lars Bøgeskov på tlf: 2236 3138, mail: larb@di.dk

Billeder

Information om DI Sønderjylland

DI Sønderjylland
DI SønderjyllandFor yderligere information om DI Sønderjylland:

Konsulent Gordon Trier Holm
Mail: gth@di.dk
Tlf. 3377 3986
Mobil: 2949 4606

Chefsekretær Lissen S. Bundgaard
Mail: lsb@di.dk
Tlf. 3377 3702

Følg pressemeddelelser fra DI Sønderjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sønderjylland

Klausuleret til torsdag den 17. september kl. 10. Fra universitetsbænken til talentfuld lagermedarbejder17.9.2020 10:00:00 CESTPressemeddelelse

Egentlig var han gået i gang med at læse historie på Aarhus Universitet. Men tvivlen nagede, om det nu også var noget for ham. Så han valgte i stedet at opsøge transportvirksomheden DTK, Dansk Transport Kompagni i Padborg og gå i gang med en uddannelse som lager- og terminaldisponent. Det skifte har været så succesfuldt, at Nicolaj Nordsted Sørensen nu modtager LærlingePrisen 2020 for DI Sønderjylland.

DI med opfordring til kommunerne: Brug flere penge4.5.2020 15:28:40 CESTPressemeddelelse

Coronakrisen har ramt Danmark og dansk erhvervsliv hårdt. Landets kommuner spiller en stor og vigtig rolle i at holde dampen oppe i Danmark. I det sydjyske er der iværksat en række initiativer, som hjælper virksomhederne og holder hånden under lokale arbejdspladser. Men der er brug for, at kommunerne samarbejder endnu mere med lokale virksomheder. Derfor lancerer DI 45 konkrete anbefalinger til kommunerne, så vi kan hjælpe hinanden med at komme godt ud af krisen. - Vi er yderst taknemmelige over den indsats, der allerede er sket fra de sønderjyske kommuner, siden Coronakrisen begyndte. Det er en indsats, der har været med til at holde gang i produktionen for rigtig mange virksomheder. Men krisen kommer til at kradse yderligere, da vi ser en fremtid, hvor vi kan være på vej mod den værste økonomiske krise, nogen af os kan huske. Derfor håber vi på fortsat og yderligere samarbejde mellem kommunerne og erhvervslivet her i Sønderjylland, siger Hans Olling, direktør for Dansk Sintermetal A/

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum