LEGOLAND Billund

LEGOLAND® har bygget verdens højeste LEGO® tårn

Del

Lørdag den 30. juni slog LEGOLAND® verdensrekorden og byggede verdens højeste LEGO® tårn på 36,26 meter. Der var også masser af fodboldstemning, da YouTuberen ”Brizze” forsøgte at slå en anden verdensrekord fra hele 38 meters højde.

LEGO World Tower
LEGO World Tower

De fleste har prøvet at bygge et højt tårn hjemme i stuen med LEGO® klodser. Men i denne uge, har det krævet lidt mere arbejde og koordinering i LEGOLAND, da parken skulle forsøge at slå verdensrekorden og bygge verdens højeste LEGO tårn.

”Det har været en rigtig god uge i LEGOLAND. Vejret har været fantastisk, og vores gæster har været helt vildt gode til at hjælpe med at bygge tårnet, og de har lavet nogle virkelig flotte mønstre og flag. Og så er det bare helt vildt fedt at stå her og have slået verdensrekorden,” siger Pernille Steffensen, Event Manager i LEGOLAND.

Tirsdag kl. 10 startede arbejdet med at bygge tårnet, og der er samlet blevet brugt mere end 500.000 LEGO klodser til at bygge det høje tårn.  

Verdensrekordforsøg med en fodbold

I forbindelse med VM i fodbold havde LEGOLAND også allieret sig med YouTuberen ”Brizze”, som efter at have placeret den øverste klods på LEGO tårnet, skulle lidt højere op for at forsøge sig med et andet verdensrekordforsøg. Her skulle han kaste en bold ned fra 38 meters højde, som skulle tæmmes, før den rammer jorden.

”Desværre lykkedes vi ikke med den anden verdensrekord. Bolden blev tæmmet, inden den ramte jorden, men vi fik den ikke helt under kontrol, som forsøget foreskriver. Vi håber på lidt mere held med fodboldene i morgen aften, når herrelandsholdet skal slå Kroatien,” siger Pernille Steffensen.

For yderligere oplysninger eller videomateriale kontakt: Martin Duus Horslund Tlf. 79 50 18 19 / Martin.DuusHorslund@LEGOLAND.dk  

Kontakter

For yderligere oplysninger eller videomateriale kontakt: Martin Duus Horslund Tlf. 79 50 18 19 / Martin.DuusHorslund@LEGOLAND.dk

Billeder

LEGO World Tower
LEGO World Tower
Download
Dronefoto LEGO World Tower
Dronefoto LEGO World Tower
Download
LEGO World Tower
LEGO World Tower
Download

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

50 år med LEGOLAND® - skulle afhjælpe et problem på fabrikken6.6.2018 11:19pressemeddelelse

I begyndelsen af 1960’erne havde LEGO® produkterne så stor succes, at over 20.000 gæster årligt besøgte fabrikken i Billund. De mange gæster på fabrikken lagde grundstenen til den første LEGOLAND® park, som åbnede i Billund med 625.000 gæster det første år, og her 50 år senere er der otte LEGOLAND parker verden over, som samlet har mere end 15 millioner gæster om året. LEGOLAND fylder 50 år den 7. juni 2018.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum