LD Fonde

LD Fonde tager afsked med vicedirektør Charlotte Mark

Del

Charlotte Mark stopper, og derfor skal LD Fonde i gang med at finde en afløser med ansvar for investering af en formue på 45 mia. kr., som omfatter opsparede feriemidler og dyrtidsmidler.

Charlotte Mark, nu tidligere vicedirektør i LD Fonde. Foto: Henrik Brus
Charlotte Mark, nu tidligere vicedirektør i LD Fonde. Foto: Henrik Brus

Charlotte Mark, som er vicedirektør med ansvar for investering og økonomi, fratræder sin stilling. Det sker efter gensidig aftale.

”Siden min tiltrædelse i august har Charlotte og jeg arbejdet med udviklingen af LD Fonde, men vi er nået frem til den forståelse, at vi ikke ser ens på fremtiden for LD Fonde. Derfor har vi indgået en aftale, hvorefter Charlotte fratræder. Jeg har de bedste ønsker for Charlotte, som LD Fonde har meget at takke for”, siger Lars Mayland Nielsen, direktør i LD Fonde.

Charlotte Mark kom til LD Fonde i september 2017 som finansdirektør. Hun fik dermed en nøglerolle i etableringen af Lønmodtagernes Feriemidler, som i udgangspunktet omfattede over 100 mia. kr., og som udbetalte 87 mia. kr. under coronakrisen. I juni 2022 blev hun udnævnt til vicedirektør og blev medlem af direktionen sammen med direktør Lars Mayland Nielsen, som tiltrådte den 1. august i år. Charlotte Mark har en bred erfaring med ledelse inden for formueforvaltning og investering.

”Jeg er stolt over, at det med omtanke og indsigt er lykkedes at håndtere mange krævende opgaver med forholdsvis få ressourcer. Jeg vil give mig selv tid til at tænke over, hvad der skal ske fremover”, siger Charlotte Mark, som allerede har taget hul på en bestyrelseskarriere.

”Jeg vil gerne på vegne af LD Fonde takke Charlotte for en stor indsats og mange gode resultater til glæde for medlemmerne”, udtaler Lars Mayland Nielsen.

Charlotte Mark er fratrådt dags dato.

Charlotte Marks CV

Charlotte er cand.scient.oecon. og MBA.

Inden ansættelsen som finansdirektør i LD Fonde i 2017 var hun chef for aktier og alternativer i Sampension. Hun varetager flere bestyrelseserhverv, bl.a. i Lemvig-Müller Holding og Kapitalforeningen Carlsbergfondet.

Se yderligere oplysninger på Charlottes LinkedIn-profil

Fakta om LD Fonde

LD Fonde forvalter en formue på 45 mia. kr. for 1,1 mio. medlemmer. Formuen omfatter både opsparede feriemidler i Lønmodtagernes Feriemidler og opsparede dyrtidsmidler i Lønmodtagernes Dyrtidsmidler.

Kontakter

Billeder

Charlotte Mark, nu tidligere vicedirektør i LD Fonde. Foto: Henrik Brus
Charlotte Mark, nu tidligere vicedirektør i LD Fonde. Foto: Henrik Brus
Download

Links

Information om LD Fonde

LD Fonde
LD Fonde
Dirch Passers Allé 27, 2.
2000 Frederiksberg

33 36 89 00https://www.ld.dk/

LD Fonde har ansvaret for både Lønmodtagernes Feriemidler og Lønmodtagernes Dyrtidsmidler. To fonde under samme juridiske enhed og den samme organisation bag

Følg pressemeddelelser fra LD Fonde

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LD Fonde

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum