Landbrugsstyrelsen

Landbrugsstyrelsen har udbetalt fire milliarder kroner til landmænd

Del

I dag har titusindvis af landmænd fået udbetalt fire milliarder kroner i landbrugsstøtte.

Årets første decemberdag er for langt de fleste danske landmænd en rigtig god dag at åbne sin netbank. Det er den første dag, hvor Landbrugsstyrelsen må udbetale årets landbrugsstøtte, og det er allerede kommet mere end 31.000 landmænd til gode.

-       Det er ingen hemmelighed, at det har været et specielt år med ny landbrugsreform, klimaftale og desværre også kritik fra Rigsrevisionen. Derfor er jeg glad for, at det er lykkedes os at få udbetalt støtten til så mange landmænd på den første mulige dag, siger vicedirektør Louise Piester.

Foreløbigt har 31.744 landmænd modtaget deres landbrugsstøtte. Hvis der ikke er kommet pengene på kontoen i dag, skyldes det, at ansøgningen stadig bliver behandlet.

En del af sagsbehandlingen kan være kontrol for omgåelse af kravene for at modtage landbrugsstøtte. Det er Landbrugsstyrelsens mål, at mindst 90 procent af alle ansøgere har modtaget deres støtte inden den 15. december i år.

Yderligere oplysninger:

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte vores pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.

Information om Landbrugsstyrelsen

Landbrugsstyrelsen
Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1780 København V

+45 33 95 80 00http://lbst.dk/

Følg pressemeddelelser fra Landbrugsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landbrugsstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum