Dansk Magisterforening

Lancering af anbefalinger fra DM og Dansk IT's ekspertgruppe

Del

Dansk Magisterforening og Dansk IT har nedsat en ekspertgruppe, der i det forgangne år har kigget på, hvordan Danmark bedst ruster sig til den digitale fremtid.

Anbefalingerne lanceres tirsdag den 22. oktober kl. 17-19 i Dansk Magisterforening på Peter Bangs Vej 30.

Til lanceringen vil professor Ole Sejer Iversen, der er medlem af ekspertpanelet og samtidig er en af landets fremmeste forskere inden for dannelse, demokrati og digitalisering, fremlægge panelets bud på de gennemgribende forandringer, som digitaliseringen skaber i vores samfund, for individet og vores menneskelige relationer.

Efterfølgende kan du overvære Clement Kjersgaard og Ole Sejer Iversen i samtale om de væsentligste udfordringer på området.
Pressen er velkommen til at deltage i lanceringen, ligesom der vil være mulighed for interview før og efter arrangementet.

Hvis du ønsker at deltage, har spørgsmål eller ønsker at få tilsendt anbefalingerne, er du meget velkommen til at tilmelde dig på mail hs@dm.dk

Med venlig hilsen 

Dansk IT og Dansk Magisterforening

Nøgleord

Kontakter

Information om Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening
Dansk Magisterforening
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

38 15 66 00https://www.dm.dk/

Anbefalingerne fra ekspertpanelet tager udgangspunkt i udfordringen med at leve gode og meningsfulde liv i et digitaliseret samfund.

Nye teknologier, sociale medier og platforme udgør en central del af vores arbejds- og privatliv og sætter grundværdier som åndsfrihed, ligeværd og demokrati under pres. Dansk Magisterforening og Dansk IT har derfor nedsat et ekspertpanel, der nu er klar med anbefalinger til, hvilke dannelseskompetencer vi behøver for at kunne deltage aktivt i et digitaliseret samfund, og hvilken rolle vores uddannelsessystem spiller.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Magisterforening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Magisterforening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum