DI Sønderjylland

Lærlingeprisvinder startede som arbejdsdreng

Del

I 2017 startede Simon Jeppesen som arbejdsdreng hos Skifter Lastbil A/S i Aabenraa. Lige siden er det gået rigtig stærkt. Som kronen på værket tildeles Simon nu DI’s Sønderjyllands Lærlingepris 2022.

Simon Jeppesen skiftede ret hurtigt jobbet som arbejdsdreng hos Skifter Lastbil ud med en læreplads som lastbilmekaniker. Og det er gået rigtig godt. Simon er nu færdigudlært og har fået job som svend hos Skifter – og nu altså en fornem pris.

Pressen inviteres til overrækkelse af DI Sønderjyllands Lærlingepris 2022,

Onsdag den 17. august 2022 hos Skifter Lastbil A/S kl. 12.00,

Lundsbjerg Industrivej 1 i Aabenraa.

For at komme i betragtning til prisen, skal man som lærling være flittig, hjælpsom, energisk og en god kammerat, og som har ydet en særlig faglig og social indsats.

- Simon har været en lærling ud over det sædvanlige. Der er i vores optik brug for mange talenter i dagens erhvervsliv og i industrien. Og jeg synes, at de udsagn, vi har læst i indstillingen af Simon, viser, at talent også er, når man er en god kollega, ikke mindst tage fat, når man oplever, at man har evnerne til at yde en helt ekstraordinær indsats, siger formanden for DI Sønderjylland, adm. direktør Tommy Seeberg, Hydro Precision Tubing Tønder A/S.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Tilmedling til pressemødet og yderligere oplysninger: chefkonsulent i DI Sønderjylland Peter Houmann Wagner, tlf. 2566 6309, e-mail phw@di.dk

Information om DI Sønderjylland

DI Sønderjylland
DI SønderjyllandFor yderligere information om DI Sønderjylland:

Chefkonsulent Peter Houmann Wagner
Mail: phw@di.dk  
Tlf. 7216 0188
Mobil: 2566 6309

Chefsekretær Lissen Svellov
Mail: lsb@di.dk
Tlf. 3377 3702

Følg pressemeddelelser fra DI Sønderjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sønderjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum