DI Sydsjælland

Lærling skaber vækst i sydsjællandsk Gazellevirksomhed og vinder DI-pris

Del

Robert Johnny Low er elektrikerlærling og en af de dygtigste montører hos DANpumper, som ligger i Karise. Han har været en hel central drivkraft i virksomhedens vækst, og derfor modtager han tirsdag den 25. juni 2019 DI Sydsjællands Lærlingepris.

I 2015 var ejer af DANpumper, Johannes Ahrenkiel-Frellsen, på udkig efter en lærling til virksomheden, der dengang kun havde én ansat. Han ledte heldigvis ikke langt og længe, da det lysende talent havde sin daglige gang i den lokale Dagligbrugs, som topchefen i DANpumper tit handlede i. Johannes Ahrenkiel-Frellsen valgte selv at kontakte Robert med tilbud om en læreplads, der også førte til en plads på en unik vækstrejse.

- Uden Robert kunne vi ikke have haft vækst på det niveau, som vi har oplevet de seneste par år. Han er en krumtap i den daglige drift. Han er en problemknuser og ihærdig, og det er noget, som vi alle sætter stor pris på. Hvis der findes en bedre lærling i Danmark, bliver jeg godt nok overrasket, siger Johannes Ahrenkiel-Frellsen.

DANpumper er specialiseret inden for alt brøndrelateret arbejde, herunder pumpe-, styrings- og rørarbejde. Virksomheden startede i en garage for få år siden og har i dag otte ansatte og en Gazellepris. Virksomhedens succes skyldes bl.a. et højt serviceniveau, hvor kunden er i centrum. Dét er en disciplin, som Robert har været med til at udvikle i virksomheden.

- Vi udvikler og producerer vores egne produkter efter specifikke kundeønsker, hvilket kræver nogle helt særlige kompetencer, som Robert har. Han er en af de dygtigste montører, vi har, og han har en helt særlig evne til at omgås kunder og kollegaer, siger Johannes Ahrenkiel-Frellsen.

Ifølge DI Sydsjællands formand Klaus Rønholt var det en enig bestyrelse, der pegede på Robert som dette års prisvinder:

- Tanken bag DI´s Lærlingepris er at give en god medarbejder i området et skulderklap, fordi han eller hun er flittig, en god kollega og har gjort en særlig indsats. Alle tre dele lever Robert på bedste vis op til. F.eks. bringer han ny viden fra sin uddannelse ind i virksomheden, så alle får glæde af den, siger Klaus Rønholt, som også er direktør i Faxe Kalk A/S.

- Virksomhederne spiller en afgørende rolle for vores erhvervsuddannelser, og virksomhederne mangler samtidig faglært arbejdskraft. Derfor er det enormt vigtigt, at virksomhederne opretter flere praktikpladser til gode lærlinge som Robert. Det er vi meget optagede af i DI Sydsjælland, siger Klaus Rønholt.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos chefkonsulent Kristian Birkegaard, DI Sydsjælland, tlf:. 6060 0547, e-mail krbi@di.dk eller presserådgiver Ditte Rieland, mobil 2246 7822, dirh@di.dk

Billeder

Download
Fra venstre: ejer Johannes Ahrenkiel-Frellsen, lærlingprisvinder Robert Johnny Low, driftschef Klaes Hammeken, formand DI Sydsjælland Klaus Rønholt
Fra venstre: ejer Johannes Ahrenkiel-Frellsen, lærlingprisvinder Robert Johnny Low, driftschef Klaes Hammeken, formand DI Sydsjælland Klaus Rønholt
Download

Information om DI Sydsjælland

DI Sydsjælland
DI SydsjællandFor yderligere information om DI Sydsjælland:

Chefkonsulent Kristian Birkegaard
Mail: mall@di.dk
Tlf. 3377 3305
Mobil: 3016 6543

Sekretær Susanne Munk Jørgensen
Mail: sul@di.dk
Tlf. 3377 3924

Følg pressemeddelelser fra DI Sydsjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sydsjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum