Freeway

Kvindelig iværksætter valgte kvindelig investor i “Løvens Hule”: ’Han skal fandeme få at se’

Del

‘Løverne’ flokkedes om iværksætter Trine Hansen og hendes festkoncept Party In A Box i torsdagens “Løvens Hule”, hvor hun valgte at takke ja til investor Mia Wagners bud.

Foto Per Arnesen, DR
Foto Per Arnesen, DR

En af de mest pragtfulde profiler i iværksætterprogrammet Løvens Hules fem sæsoner. Disse ord kunne den 29-årige aarhusianske iværksætter Trine Hansen udover en investering på 400.000 kroner forlade løvehulen med torsdag aften.  

Ordene faldt fra den rutinerede investor Jesper Buch, der lige som de andre løver kunne se imponerede til, da Trine Hansen præsenterede sit festkoncept Party In A Box, hvor kunder på hendes webshop let kan sammensætte deres egen box med pynt til den næste fest og dermed få masser af timers glæde med blot et enkelt klik.   

”Det var så fedt at mærke, at de tror lige så meget på konceptet, som jeg. Jeg tror på, flere kan bruge en #partypartnerincrime, og jeg er så glad for, de synes, det er vigtigt at gøre noget ekstra ud af alle livets fester,” siger Trine Hansen stifter og direktør i Party In A Box 

Idéen til konceptet fik hun, da hun gentagne gange oplevede sine kolleger beklage sig over den stress og det forventningspres, en børnefødselsdag ofte bringer med sig. Det ærgrede hende, for nogle af hendes egne allerbedste barndomsminder stammer fra netop børnefødselsdage, hvor hendes forældre var gik all in.  

”Jeg tænkte ’Jeg må gøre noget’. Det skal være nemmere at kunne give sine børn eller sin familie de her helt uforglemmelige oplevelser. Party In A Box er en hjælp til at få drømmen opfyldt, uden det kræver en kæmpe indsats,” siger Trine Hansen. 

 

’Han skal fandeme få at se’ 
Trine Hansen fik flere bud fra de sultne løver, og selvom en af hanløverne med kommentaren ’Og så skal to piger aldrig arbejde sammen’ forsøgte at ændre på slagets gang, valgte iværksætteren alligevel at sælge 25 procent af virksomheden til Freeway-koncerndirektør Mia Wagner.  

”Jeg grinede bare lidt af kommentaren og tænkte ’Det er noget vås’. Og så gjorde det selvfølgelig også det ved mig, at jeg tænkte ’Det skal han fandeme få at se, at det kan vi godt’, og jeg har ikke fortrudt mit valg,” siger Trine Hansen med et smil.  

Valget faldt blandt andet på Mia Wagner, fordi Trine Hansen igennem sin research forud for programmet havde talt med andre investeringer, der talte rigtig godt om Freeway. Samtidig fornemmede hun, at Mia Wagner med sin ledelsesstil og sit menneskelig udgangspunkt ville være et godt match. 

Begejstringen var gengældt.   

”Trine har med Party In A Box skabt et genialt koncept, der gør det let for os alle at skabe fantastiske festlige øjeblikke for vores kære. Med sin kreativitet, sin helt suveræne energi og sit skarpe øje for forretning er hun en enorm kapacitet. Det er ikke så tit, man møder både en krøllet og disciplineret hjerne. Hun skulle bare være en del af Freeway-familien!” siger koncerndirektør i Freeway Mia Wagner.  

 

Kvindelig iværksætter med store ambitioner 
Trine Hansen er en del af et iværksættermindretal i Danmark. 25 procent af de danske iværksættere er kvinder. Hun har undervejs på sin iværksætterrejse lært, at hun har måtte lægge en side fra sig, som hun tror følger med sit køn: Beskedenheden.  

”På et iværksætterforum pitchede jeg og fik at vide, at jeg allerede var ved at undskylde for min idé, inden jeg var gået i gang. Den sætning satte sig fast. At sige 'Her kommer jeg, og jeg kan fandeme' det er vi ikke så gode til som kvinder, og det skal vi være bedre til,” siger Trine Hansen. 

Det lykkedes i Løvens Hule. Iværksætteren leverede så godt et pitch foran de fem investorer, at løven Mia Wagner allerede her begyndte at skrive bud ned.   

”Fremtiden er lys for Party In A Box. Der er masser af vækstpotentiale i konceptet, og jeg tror på, at vi med vores forenede kompetencer og Party In A Box stærke brand kan rykke forretningen til at være hele Danmarks festshop. Lige så snart man begynder at planlægge en fest, skal man få Party In A Box i tankerne,” siger Mia Wagner.  

Trine Hansens ambitioner for fremtiden er lige så store. Siden programmet blev optaget i efteråret, har Party In A Box udvidet, så der nu sælges festartikler til alle livets fester. Og den del af forretningen har hurtigt vokset sig endnu større end den oprindelige, hvilket giver blod på festtanden. 

Inden for de næste fem år vil jeg gerne være i top tre blandt de største festleverandører i Danmark. Det er højt stilet, for der er nogle store kanoner på markedet. Men med Mia og Freeway og deres store kompetencer inden for online markedsføring med ombord, tror jeg på det, siger Trine Hansen. 

 

Fakta Party In A Box  
- Party In A Box åbnede i 2017 
- Trine Hansen driver forretningen fra sin hjemby Aarhus 
- Webshoppen omsatte for omkring 700.000 kr. i 2019. På kort sigt er målet for forretningen en omsætning på to millioner kroner i år og fem millioner kroner i 2021. 

 

For yderligere information:  
- Trine Hansen, direktør Party In A Box 22 13 37 22 
- Charlotte Thøming, pressekontakt Freeway 23 95 48 58

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto Per Arnesen, DR
Foto Per Arnesen, DR
Download
Foto Per Arnesen, DR
Foto Per Arnesen, DR
Download
Foto Per Arnesen, DR
Foto Per Arnesen, DR
Download
Foto Per Arnesen, DR
Foto Per Arnesen, DR
Download
Foto Per Arnesen DR
Foto Per Arnesen DR
Download

Links

Information om Freeway

Freeway
Freeway
Brovej 20A
8800 Viborg

https://www.freeway.dk/

Freeway-koncernen består af mere end 30 forskellige hovedsageligt webbaserede virksomheder og har hovedsæde i Viborg. Kærlighedsportalen Dating.dk er blandt virksomhederne i koncernen.

Mia Wagner er koncerndirektør. Koncernen er ejet af Morten Wagner Jr. og Morten Wagner Sr. 

Følg pressemeddelelser fra Freeway

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freeway

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum