Kulturnatten: Gør en god handel til fordel for hjemløse

Del

Den 11. oktober kl. 18-23 slår Øksnehallen i forbindelse med Kulturnatten dørene op for et Late Night Charity Market til fordel for de hjemløse. Det er organisationen WeShelter, som er arrangør af "loppemarkedet", og DGI Byen har stillet Øksnehallen gratis til rådighed for det gode formål.

Øksnehallen vil hele aftenen være fyldt med private salgsstande, musik, mad og drikke, og stande kan bookes for 500 kr., som ubeskåret går til WeShelter. Overskuddet fra salget får standholderne selv – men man er naturligvis meget velkommen til at dele det med WeShelter.

Læs mere om arrangementet og bookingen her: https://weshelter.dk/charitymarket/

WeShelter arbejder for at give hjemløse og socialt udsatte bedre vilkår og driver blandt andet flere herberger i København. Blandt meget andet hjælper WeShelter hjemløse med problemer vedrørende sundhed, misbrug, arbejdsløshed og ensomhed.

 ”Vi er der, når alt afhænger af en seng for natten, og vi er der gennem det lange seje træk, når livet igen skal bygges op, og man skal finde sin plads i fællesskabet,” forklarer daglig leder af WeShelter, Lise Larsen og fortsætter:

”På vores herberger griber vi mennesker, når krisen er værst. Men de fleste hjemløse kæmper med problemer, som ikke kan løses med et værelse og et varmt måltid. Det kræver en helhjertet indsats: social støtte og rådgivning, genopbygning af sociale netværk, økonomisk overblik og muligheder for uddannelse, fællesskaber og arbejde”, siger hun.

WeShelter har under skiftende navne bedrevet socialt arbejde siden 1893.

Nøgleord

Kontakter

Fundraiser og arrangør hos WeShelter Lene Dahl 2015 7590

Links

Information om DGI Byen

DGI Byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgi-byen.dk

Erhverv, sport og kultur.

Følg pressemeddelelser fra DGI Byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI Byen

Fotoudstilling i Øksnehallen: GRAFFITI København 1984-201918.6.2019 13:29:39 CESTPressemeddelelse

Vi skal tilbage til 1984. Dengang 20 kroner gjorde dig rig på cola og tobak. Og dengang de første spraydåse-strøg blev taget på byens vægge i København. Graffiti kaldte de det i New York, og graffiti kom det til at hedde i København, da byens unge importerede konkurrencen, adrenalinen og det farverige gademiljø til byen. I Øksnehallen kan du henover sommeren opleve Graffitiens ankomst til København og dens udvikling igennem 25 år fortalt af graffitimalerne selv.

Fotobogsfestival i DGI-byen27.5.2019 14:28:05 CESTPressemeddelelse

Lørdag d. 8. juni 2019 afholder DGI-byen fotobogsfestival for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi sammen med en række relevante butikker og forlag. På festivallen bliver der er rig mulighed for møder og samtaler mellem både gæster og forlag. I hele festivalens åbningstid er der bogmarked og mulighed for at se udstillingerne "90" af Fotograf Klaus Holsting, "Encounters - Nordic Photography Beyond Borders" hos Fotografisk Center og "The CPH Deep End" af Fotograf Søren Bech. Festivalen er for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi. Gæsterne kan også opleve foto-udstillinger samt workshops og talks, der blandt andet går i dybden med tilblivelsen og bearbejdelsen af de projekter, der udgives i bogformat.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum