Krifa

Krifa-formand giver depechen videre til foråret

Del

Søren Fibiger Olesen, nuværende formand for Krifa, går i foråret 2021 af efter to årtier. Der skal nu findes nye kandidater til formandsposten

I foråret 2021 takker 62-årige Søren Fibiger Olesen af som formand for Krifa efter næsten 20 år. Beslutningen kommer efter længere tids overvejelse af den nuværende formand selv.

- Det er den rette tid til nye øjne og kræfter på posten, siger Søren Fibiger Olesen og fortsætter:

- Jeg har været formand i næsten 20 år, og Krifa er et godt sted både i forhold til bestyrelse, ledelse og udvikling.

I god tid
Jagten går nu ind på kandidater til at blive Krifas næste politiske leder. Ifølge Krifas vedtægter kan kandidater opstilles inden februar 2021.

- Der skal gerne være god tid til at finde og opstille kandidater. Målet er at nå frem til én kandidat til posten. Det tager tid at finde den helt rigtige profil til at fortsætte Krifas mission om at fremme god arbejdslyst hver dag for medarbejdere, medlemmer og samfund, lyder det fra Søren Fibiger Olesen.

Proces går i gang
Der er tre måder, kandidater kan opstilles på. Det kan både være regionsbestyrelserne, hovedbestyrelsen og grupper af medlemmer, der opstiller kandidater.

Der går nu en proces i gang i Krifas repræsentantskab, hvor et udvalg skal styre forløbet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Krifa

Krifa
Krifa
Klokhøjen 4
8200 Aarhus N

http://www.krifa.dk

Krifa er en tværfaglig organisation for danske lønmodtagere og har mere end 190.000 medlemmer. Krifa arbejder hver dag for at fremme arbejdslysten blandt medlemmer, medarbejdere og i samfundet generelt – og det er integreret i alt, hvad organisationen gør. Krifa arbejder mod at blive en moderne arbejdslivsbevægelse ved at se det enkelte medlem og udfordre den klassiske opfattelse af en fagforening og a-kasse.

Følg pressemeddelelser fra Krifa

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krifa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum