Meresalg Marketing

Kraftig stigning i antallet forbrugslån i 2022

Del
Det er ikke nogen hemmelighed, at det er blevet dyrere at leve. Det har presset mange danskere på pengepungen. I 2022 blev der udstedt et historisk højt antal forbrugslån. Der blevet udbetalt over 20 % flere forbrugslån sammenlignet med året inden.

Den store stigning i antallet af nye forbrugslån skyldes i høj grad den høje inflation, som har gjort det svært for mange at betale regningerne. 

De nyeste tal fra en af Danmarks største sammenligningssider Tjeklån.dk, viser at der alene i 2022, har været en stigning på mere end 20 % i antallet af forbrugslån. Det er det højeste antal siden statistikkens begyndelse. 

De stigende priser som i høj grad skyldes Covid-19 og krigen i Ukraine, har presset danskerne. Mark Andersen, CEO og grundlægger hos Tjeklån siger “Det stigende antal forbrugslån, kan kobles med den stigende inflation og priser”. 

Et forbrugslån er en lånetype, som giver dig mulighed for at låne penge til et hvilken som helst forbrug. Ifølge Mark Andersen er et forbrugslån ofte den oplagte løsning for mange pressede danskere.

“Vi oplever ofte at forbrugere optager forbrugslån, når folk er pressede økonomisk.”

Mark Andersen, oplyser yderligere: “Et forbrugslån er en lånetype, som giver mulighed for at tilgå penge her og nu. Et forbrugslån er ofte et kortfristet lån, som skal tilbagebetales over en kort periode, og det har derfor været en god og oplagt løsning for mange danskere. 

Især de stigende energipriser har presset mange forbrugere, som har valgt at optage lån. Det rekordhøje antal udstedte forbrugslån kan altså kobles med de stigende priser, som en nem og hurtig finansieringsmulighed. 

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Blog: Spraytan eksperter der ikke går på kompromis17.2.2023 09:58:58 CET | Blog

Hvis man gerne vil have en pæn kulør, er der flere måder at gribe det an på. Vil man være sikker på, at man får et pænt resultat, bør man ikke stå for det selv. Derimod bør man finde nogen, der kan hjælpe med at udføre en form for spraytan. Leder du efter dette, er dine muligheder mange. Vil du være sikker på at få et resultat, du kan være glad for, bør du tage et kig på CopenhagenTAN. De har mange års erfaring med spraytan, og ved derfor, hvordan det skal gribes an, for at sikre, at alle får et godt resultat.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum