Korrektion: Staksrode og Nøttrup får fibernet

Del

100 huse i de to områder får adgang fibernet mens tilslutningen var for lille i Juelsminde bortset fra sommerhusområdet Strandhuse.

Opdatering af tidligere udsendt pressemeddelelse på grund af fejl i bynavn

Det betaler sig at vise sin interesse for at få fibernet, for hvis interessen er der, så kommer Fibia med fiberkablet og lægger fremtidens internetforbindelse ind i huset sådan som det nu sker i Staksrode og Nøttrup.

Derimod var der på nuværende tidspunkt ikke interesse nok i Juelsminde, hvor Fibia de seneste måneder har afdækket ønsket om at få fibernet, forklarer Mia Stroustrup, direktør for Salg og Kundeservice i Fibia:

- Det er ret dyrt at bygge en helt ny infrastruktur og derfor skal der være en vis interesse for at det hele kan hænge sammen. Det kunne det i Staksrode og Nøttrup men desværre ikke i Juelsminde, siger hun og forklarer, at det ikke kun handler om hvor mange, der bestiller, men også om hvordan husene ligger i forhold hinanden og hvor meget, der samlet set skal graves.

Bekæmper digital ulighed

Hurtigt og stabilt internet er i dag lige så vigtigt for den lokale og regionale udvikling som vand og strøm var for 100 år siden, men rigtig mange steder i Danmark kniber det med at få presset data gennem de gamle kabler. Derfor har ejerne bag Fibia, de andelsejede energi- og fibernetkoncerner NRGi i Østjylland og SEAS-NVE på Sjælland, investeret et stort milliardbeløb i at kunne tilbyde alle andelshavere hurtigt internet inden år 2023.

Interessen bestemmer

Tilbuddet om fibernet fungerer efter princippet om at der kommer fibernet, hvor der er interesse og interessen kan alle vise sin interesse på www.fibia.dk/fiber.

Kontakter

Mette Voss, pressekontakt i Fibia, telefon 21 35 69 49

Information om Fibia P/S

Fibia P/SFølg pressemeddelelser fra Fibia P/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fibia P/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum