Lolland Kommune

Kom til webinar om boligudlejning

Del

Allerede nu er der efterspørgsel på attraktive og velfungerende lejeboliger på Lolland, og behovet ventes at stige i takt med, at Femernbyggeriet tager form. Lolland Kommune inviterer derfor private boligejere til webinar om boligudlejning.

Har du en bolig på Lolland? Og overvejer du at leje den ud? Så er der gode muligheder netop nu. Lolland Kommune inviterer derfor til:

Webinar om boligudlejning
Torsdag den 8. april klokken
16.30-18.15.

Borgmester Holger Schou Rasmussen fortæller: ”Vi kan allerede nu mærke, at der er stor interesse for at leje boliger i vores område. Femernbyggeriet ventes at give 5.000 ekstra arbejdspladser hvert år, og det er oplagt, at en del af de nye medarbejdere vil få behov for en midlertidig bolig i området, mens arbejdet står på. Vi forventer derfor, at der vil komme en øget efterspørgsel på attraktive og velfungerende lejeboliger i de kommende år”.

Ved webinaret kan man blandt andet få information om, hvilke boliger der egner sig til at blive lejet ud, hvad en god lejekontrakt bør indeholde, hvordan man fastsætter en rimelig husleje og hvilke særlige forhold, man skal være opmærksom på, når man lejer ud til ansatte ved Femernbyggeriet.

Man kan tilmelde sig via Lolland Kommunes hjemmeside.


Program:

  • Velkomst ved Holger Schou Rasmussen, borgmester
  • Boligmarkedet i Lolland Kommune; Hvilke boliger egner sig til at blive lejet ud? Og hvad er der efterspørgsel på? Oplæg ved Henrik Madsen og Rie Christiansen, Lolland Kommune
  • Vigtig viden om udlejning: Kontrakt, husleje, rettigheder og pligter. Oplæg ved Mark Jensen, Sammenslutningen af private udlejere.
  • Særlige forhold når man lejer ud til Femern-medarbejdere. Oplæg ved Stig Rømer, Femern Bælt Development.
  • Opsamling ved Birgitte Rønnow og Jytte Harpøth, Lolland Kommune, og Mark Jensen, Sammenslutningen af private udlejere.

Kontakter

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum