Kom i julestemning: Europas hyggeligste julemarkeder

Del

Julemarkeder er den perfekte måde at komme i julehumør. Lad dig inspirere af de skønneste markeder med julepynt, håndlavede gaver og krydr det traditionsrig mad og varme drikke. Her er Europas hyggeligste julemarkeder, der er oplagt til en forlænget weekend.

Berlin
Berlin

Budapest

Advent Feast ved Basilikaen er Budapests smukkeste julemarked. Udforsk mere end 100 boder med alt fra håndlavede sager til hjemmebagte kager. Hver dag kan man opleve et spektakulært lysshow på Basilikaen, og hver søndag i december afholdes en advents ceremoni hvor der tændes lys.

Berlin

Hvis du er mere til et moderne bud på juletraditioner, så er Berlin den perfekte destination. I december er byen prydet med cirka 80 forskellige julemarkeder (endda et specifikt til hunde). Spandau er det største marked, mens Winter World på Postdamer Platz er fyldt med forskellige vintersport, så du kan få din adrenalin lidt op. Uanset hvad du er til, så er Berlin klart et besøg værd i december.

Wien

Ingen liste over julemarkeder er komplet uden Wien. Fra midten af november og frem til jul bliver Wiens smukkeste pladser magiske julemarkeder. Duften af bagværk og punch skaber en festlig atmosfære, der er perfekt til at komme i julestemning.

Wiens verdensberømte julemarked, "Vienna Magic of Advent", får dig til at føle, at du træder ind i et skinnende, eventyrligt land. Der finder du julegaver, træpynt, slik og varmende drikkevarer, der venter dig - for ikke at nævne en karrusel og listige sjove juleworkshops for børn! Træerne omkring Rådhusparken er også festligt dekoreret og stråler i et hav af lys. Dette er et af de smukkeste julemarkeder i Europa. En wiensk oplevelse ikke at gå glip af!

Göteborg

Liseberg, Sveriges mest velkendte forlystelsespark, er blevet et af verdens smarteste julemarkeder. Tænk smukt håndlavet trælegetøj i stedet for billigt plastiklegetøj. Du skal betale entré, men du kan blive indtil lukketid (åbningstider er typisk kl. 15-22). Markedet dufter af varm chokolade, andre traditionelle skandinaviske retter og vores svenske naboers skønne glögg. Der er også gratis underholdning for børn. Besøg julemanden i hans værksted, kør radiobiler, og se det 30-minutters isshow - det vil tage pusten fra dig! Markedet i byens hjerte er dekoreret med smukke julelys og andre vintervidundere.

Lübeck

Her er jul for alle pengene og Lübecks julemarked er omgivet af byens historiske smukke bygninger. Julemarkedet har en lang tradition og er ovenikøbet på UNESCOs verdensarvsliste. Vores tyske nabolands lille perle af en by ved Østersøkysten kan bare noget helt særligt, når det gælder julestemning og traditioner. Det tiltrækker både turister og kunsthåndværkere fra hele Europa og er i særklasse et af de mest kendte julemarkeder blandt danske rejsende – og ikke uden grund.

Bruxelles

Bruxelles 'Winter Wonders er en festlig begivenhed, der finder sted på tværs af Grand-Place, Bourse, Place Sainte-Catherine og Marché aux Poissons. Med funktioner som skøjtebaner, æterisk musik og lysshow, et massivt juletræ og mere end 200 charmerende træhytter dækket af sne, er det ikke underligt, at denne magiske vinterbegivenhed tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Og selvfølgelig, hvad ville Winter Wonders være uden belgiske vafler serveret rygende varme med friske bær? Varm gløgg og lækre belgiske øl flyder frit gennem markederne, mens opmærksomme leverandører vinker forbipasserende til at prøve deres verdensberømte chokolade.

Så der har du det - listen over must-visit julemarkeder i Europa. Hvis du leder efter et festligt og charmerende feriemål i denne sæson, vil ingen af disse steder skuffe.

Hoteller

https://ecohotels.com/ 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Berlin
Berlin
Download
Wien
Wien
Download
Budapest
Budapest
Download

Links

Information om Fuse Communication ApS

Fuse Communication ApS
Fuse Communication ApS
Grønningen 1
1270 København

29934456https://www.fusecommunication.dk/

EcoHotels.com er et globalt hotelbookingswebsted, der repræsenterer mere end 20.000 miljøcertificerede hoteller i over 150 lande. Turisme er en af verdens største industrier, og Ecohotel tror på forbrugerne har magten til at bane vejen for en mere bæredygtig fremtid. Ved kun at tilbyde miljøcertificerede hoteller over hele verden gennem en retfærdig kommissionsmodel, er det endnu mere gennemsigtigt og nemt for enhver rejsende at træffe det mest bæredygtige valg. For at dele fremskridtene planter EcoHotels.com et træ for hver reservation og har plantet mere end 25.000 træer ved Saltoftegård på Fyn. EcoHotels.com blev grundlagt i 2020. 

https://blog.ecohotels.com/tag/saltoftehus/ 

Følg pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Kokke-makkerpar og serieiværksætter overvældet: Nye økologiske kopnudler revet væk13.9.2022 13:40:33 CEST | Pressemeddelelse

Kokke-makkerparret Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg er gået sammen med serieiværksætter Jakob Langemark om at gentænke de traditionelle kopnudler i en vegansk, økologisk udgave med råvarer af høj kvalitet. Produktet hedder CLEAN NOODLES og teamets mission er, at alle skal have let adgang til et sundt og velsmagende måltid – også når det skal gå rigtig hurtigt. Få uger efter lancering, er de tæt på at melde 'Alt Udsolgt' - Nu har de sat turbo på produktionen for at kunne følge med salget.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum