AiaSound Festival

Københavnerfestivalen AiaSound og Royal Unibrew om 3-årig partnerskabsaftale: ”Vi er sammen om en privilegeret opgave”

Del

Sammen skal AiaSound og Royal Unibrew bære den privilegerede opgave at være hovedstadens mainstream musikfestival, og sætte luft under vingerne for innovation og klimaansvarlighed i kvalitetsbevidste rammer. Det 3-årige partnerskab kommer som en naturlig forlængelse af et godt og gennemført samarbejde om festivalens afvikling i 2021, hvor AiaSound (tidl. ØreSound) stolt kunne invitere op til 15.000 glade festivalgæster indenfor, under udfordrende restriktioner.

Med aftalen i hus vil Royal Unibrew ikke alene bistå med en spændende produktportefølje til de tørstige festivalgæster på Tiøren i København. Royal Unibrew vil også være med til at lægge det stærke, grønne og kvalitetsbevidste fundament, som skal danne grundlag for festivalens ambitionsniveau om at blive førende på social- og klimabæredygtighed, uden at gå ned på festivaloplevelsen. 


AiaSounds ambitioner er høje: arrangørerne forventer over 20.000 gæster dagligt over 3 dage i august, og på sigt vil de, med udgangspunkt i Københavns DNA, måle sig med internationale gigantfestivaler. Festivalens 3 dage vil byde på dansk og international musik fra øverste hylde, der sammen med unik atmosfære, gastronomi og drikkevareudvalg, skal skabe den ultimative festivaloplevelse. Igen i år vil udvalget af drikke bl.a. bestå af stærke Royal Unibrew brands; Royal Økologisk, Nohrlund, Anarkist, Faxe Kondi Booster, Pepsi Max og mange flere.  

Royal Unibrew er dybt engageret i musikkens verden, og har en udbredt og visionær forståelse for, at musik, kultur og øl, hører sammen med bæredygtighed og klima. Det var absolut ingen tvivl for AiaSounds stiftere og partnerskabsansvarlige, da valget faldt på Royal Unibrew. Det er derfor med stor glæde for organisationen, at den store bryggerivirksomhed er kommet med på en begivenhedsrig og langsigtet rejse, og den fremtidige udvikling af festivalen.

Royal Unibrew er en visionær og bæredygtig partner, som agter at gå det ekstra skridt for at ændre status quo til det bedre. Derudover var det naturligt at kigge i retning af en af de mest agile og bæredygtige øl-brands i Danmark, for os som festival. At tænke festival ind i 2020’erne har været en udfordring, dog en enormt spændende opgave, som kræver en innovativ partner. Med Royal Unibrew i ryggen, vil AiaSound Festivals værdier og visioner kunne skinne endnu kraftigere igennem, og på sigt sætte en ny standard for den klimamæssige struktur på festivaler, uden at gå på kompromis med oplevelsen ” - Frederik Kjærgaard (Founder v. AiaSound Festival)

”Hos Royal Unibrew er vi stolte af den visionære og dedikerede ambition som samarbejdet med AiaSound bygger på. Her glæder vi os til at støtte op omkring festivalens ambition om at skabe en førende musikfestival i kulturhovedstaden, København, hvor diversitet, mangfoldigheden og klimaansvarlighed er i højsædet.” – Christian Lund-Matorell, Senior Brand Manager, Royal Beer.

AiaSound blev afholdt for første gang i 2021 (tidl. ØreSound), og succesen skal selvfølgelig gentages i 2022 - uden restriktioner og begrænsninger. Festivalen kan opleves i sine fulde drag den 11.-13. august 2022, når pulserende København rykker med til Tiøren, og samler alt det bedste indenfor den mainstream musikgenre, eventyrlig atmosfære og gastronomi.

AiaSounds lineup byder indtil videre på: TYGA (US), Steve Aoki (US), Becky Hill (UK), Tobias Rahim, Artigeardit og mange flere. 


Køb billetten der sikrer dig sommerens festivaloplevelse lige her.

Nøgleord

Kontakter

Frederik Kjærgaard
presse@aiasoundfestival.com
22585479

Billeder

Information om AiaSound Festival

AiaSound Festival
AiaSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://aiasoundfestival.dk

AiaSound er Københavns mainstream musikfestival, som finder sted på Tiøren, 

København 11.-13. august denne sommer. I løbet af denne magiske weekend vil besøgende fra 

ind- og udland nyde sol og sommer, kunstnere og underholdning i verdensklasse og skabe 

gåsehudsfremkaldende minder for livet for op til 30.000 festivalgæster.

AiaSound omfavner kvaliteten, magien og mangfoldigheden 

og er med sin placering i København den første mainstream musikfestival beliggende 

i en hovedstad i det nordlige Europa. På AiaSound træder du ind i en atmosfære af festivaleufori på

første klasse i hjertet af København, hvor festivalens kærlighed ligger til kultur, musik af dansk og international 

klasse samt gastronomiske oplevelser, som alt sammen går op i en højere enhed - og så er ambitionen, at festivalen skal 

være den første Net Zero CO2 musikfestival, hvor festivalen trods sin korte levetid allerede kan prale med at have et af 

de laveste Co2-udslip pr. festivalgæst i hele Europa. Kun 10 minutter fra det pulserende storbyliv findes AiaSound på den 

fantastiske lokation Tiøren, grænset op af naturskønne Øresundspark og Amagerstrand. AiaSound er en enestående 

mulighed for dig og dine ansatte for at bryde hverdagen og give jer hen til en symfoni af musik, der spænder 

bredt i den aktuelle mainstream genre, hvor den danske musikverden bliver gjort 

selskab af internationale optrædende artister.

Følg pressemeddelelser fra AiaSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AiaSound Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum