Hedensted Kommune

Kjærgaard A/S får Hedensted Kommunes Erhvervspris 2016

Del

Markant vækst og nytænkning kombineret med et socialt ansvar er de primære grunde til, at Kjærgaard A/S den 10. januar modtog Hedensted Kommunes Erhvervspris 2016 på den årlige nytårskur.

Gennem de seneste fem-seks år har Kjærgaard A/S fordoblet sit resultat før skat. Det har den blandt opnået ved at tænke nyt indenfor sin branche.

Kjærgaard arbejder primært med energi, el, automatisering, it og robotter. Gennem øget effektivisering, reduceret energiforbrug, forbedrede IT-infrastrukturer og en høj grad af automatisering hjælper Kjærgaard industrivirksomheder til at bevare og forbedre konkurrenceevnen på det globale marked,

Samtidig udviser virksomheden selv et stort socialt ansvar og har skarpt fokus på at videreuddanne sine dygtige medarbejdere.

Unge mennesker lader sig gerne skrive på venteliste til at komme i lære hos Kjærgaard, hvor lektiehjælp til lærlinge blot er et af mange eksempler på det ansvar, som virksomheden tager for at få uddannet de unge mennesker og samtidig sikre de lokale virksomheder kvalificeret arbejdskraft.

Kjærgaard A/S har haft til huse i Hedensted Kommune siden 1921, hvor den startede som en traditionel elinstallationsforretning med butik i Løsning. Evnen til hele tiden at udvikle sig var en af de egenskaber, som borgmester Kirsten Terkilsen fremhævede, da hun overrakte prisen til direktør og ejer Per Smedegaard:

”Gennem alle årene har Kjærgaard formået at vokse og udvikle sig. Virksomheden har været med til at skubbe på hele Industri 4.0-udviklingen, som er med til at fremtidssikre mange af de industrierhverv, som findes her i vores område. Det er ikke bare vigtigt for de lokale arbejdspladser og virksomheder, men for den danske industri i det hele taget”, siger Kirsten Terkilsen.

Juryen, der beslutter, hvem Hedensted Kommunes Erhvervspris skal gå til, består af lokale erhvervsfolk. Kriterierne er, at man har haft solid vækst, har tænkt nyt indenfor egen branche, fokuserer på CSR og har sat Hedensted Kommune på landkortet. Virksomheden skal desuden have haft adresse i kommunen mindst 5 år.

Kjærgaard A/S har hoveddomicil i Løsning og har gennem årene etableret afdelinger rundt omkring i landet for at imødekomme kundernes behov. Virksomhedens 170 medarbejdere er således fordelt på afdelinger i Fredericia, Odense, Skive og Dronninglund.

Kontakter

For mere information:

Kirsten Terkilsen, Borgmester Hedensted Kommune, tlf. 2449 3820
Per Smedegaard, direktør Kjærgaard A/S, tlf. 4080 0002

Information om Hedensted Kommune

Hedensted Kommune
Hedensted Kommune
Niels Espes Vej 8
8722 Hedensted

79 75 50 00http://www.hedensted.dk/

Følg pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Camilla Pedersen til start ved DM i Triatlon 25. juni i Juelsminde21.3.2017 14:22:07 CET | Pressemeddelelse

Den danske triatlet Camilla Pedersen har stået for et beundringsværdigt comeback efter en voldsom ulykke i 2013. Camilla går efter sejren, når hun til sommer stiller op ved DM i Triatlon i Juelsminde. Her skal hun og de øvrige triatleter svømme 1,9 km, cykle 90 km og løbe et halvmaraton. Camilla ved, hvad det vil sige at vinde. Hun har tidligere vundet flere EM og VM medaljer, samt som højdepunktet vundet en Ironman i 2015. ”Det er fantastisk, at Camilla Pedersen stiller til start i Juelsminde den 25. juni. Det er med til at give stævnet et stort løft, at Camilla er at finde på startlisten,” siger Anders Steffensen, triatlonkonsulent i Hedensted Kommune. DM afvikles i Juelsminde som det absolutte højdepunkt på 3 dages Triathlon Games. Fredag den 23. juni afvikles triatlon som en stafet for firmaer/hold, lørdag den 24. juni gennemføres triatlon som motionsarrangement for børn og voksne, og søndag er det så elitens tur til at dyste ved DM i Triatlon. Da triatlonsporten er blevet så popul

Med julebussen hjem til Hedenstederne20.12.2016 14:23:44 CET | Pressemeddelelse

Tirsdag havde 74 unge med tilknytning til Hedensted Kommune løst billet til en af de to julebusser, som 23. december på langs og tværs af landet sørger for, at de kommer sikkert hjem til jul hos deres familier. De to julebusser kører fra henholdsvis København og Aalborg kl. 10.30 og 11.30 og gør undervejs stop i Odense og Aarhus med afgang kl. 13.10 og 13.20. Begge busser ruller ind foran Hedensted Rådhus kl. 14.30, hvor borgmester Kirsten Terkilsen står klar til at tage imod og ønske dem god jul. Det er typisk unge, som har forladt Hedensted Kommune for at studere i de store studiebyer, som benytter sig af den gratis juletransport på årets helt store hjemrejsedag. Det er andet år, at Hedensted Kommune indsætter julebusser og første gang, at også Aalborg har fundet vej til køreplanen. ”Jeg er utrolig glad for, at så mange unge tager imod vores juletilbud, som bringer dem både hurtigt og sikkert hjem til jul. Vi gør det her i håb om, at de unge, når de har færdiguddannet sig, igen får l