Hedensted Kommune

Færrest ledige i Hedensted Kommune.

Del
Hedensted Kommune havde ved udgangen af 2016 landets laveste ledighed på 2,3 pct. På landsplan var 4,3 pct. af arbejdsstyrken ledig.

Ledigheden i Hedensted Kommune har gennem hele 2016 ligget på et konstant lavt niveau, og i december tegnede kommunen sig for landets laveste ledighed. Det fremgår af nye tal fra Danmarks Statistik.

Blot 2,3 pct. af arbejdsstyrken i kommunen var uden arbejde i december.

Placeringen i den rigtige ende af ledighedsstatistikken glæder Henrik Alleslev, form. for Udvalget for Beskæftigelse.

”Placeringen er udtryk for, at vi har et erhvervsliv, hvor der er kommet godt gang i hjulene efter finanskrisen. Samtidig har vi en god rekrutteringsservice, hvor medarbejderne er hurtige til at hjælpe virksomhederne med at rekruttere arbejdskraft, når de henvender sig til kommunen. Vi har gennem mange år oparbejdet et godt tillidsforhold mellem virksomhederne, Jobcentret og Hedensted Erhverv, og det kendskab vore medarbejdere har til virksomhederne betyder også, at vi ofte hurtigt er i stand til at lave det helt rigtige match mellem virksomhederne og de ledige. Vi har stort fokus på virksomhedsservice, de nye ledige og forebyggelsen af langtidsledighed. Så de strategier, der er besluttet politisk, ser ud til at have god effekt.”

Hedensted Kommunes indsats på beskæftigelsesområdet har vakt opmærksomhed på Christiansborg, og kommunen havde i 2016 af samme grund besøg af beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen og hans efterfølger Troels Lund Poulsen. Begge roste de kommunen for de tiltag, der er taget i brug - også i forhold til den gruppe af ledige, der befinder sig længst væk fra arbejdsmarkedet.

For netop den gruppe arrangerede Hedensted Kommune sidste år en såkaldt ”Omvendt jobmesse”, hvor det var virksomhederne, der skulle byde sig til i forhold til de ledige med deltids-, vikar- og småjobs. En sådan messe vil blive gentaget 6. april i år.

Kontakter

Yderligere informationer


Henrik Alleslev, form. for Udvalget for Beskæftigelse, Hedensted Kommune, tlf.: 3038 3234


Hans Christian Knudsen, beskæftigelseschef Hedensted Kommune, tlf.: 2443 5916

Information om Hedensted Kommune

Hedensted Kommune
Hedensted Kommune
Niels Espes Vej 8
8722 Hedensted

79 75 50 00http://www.hedensted.dk/

Følg pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Camilla Pedersen til start ved DM i Triatlon 25. juni i Juelsminde21.3.2017 14:22:07 CET | Pressemeddelelse

Den danske triatlet Camilla Pedersen har stået for et beundringsværdigt comeback efter en voldsom ulykke i 2013. Camilla går efter sejren, når hun til sommer stiller op ved DM i Triatlon i Juelsminde. Her skal hun og de øvrige triatleter svømme 1,9 km, cykle 90 km og løbe et halvmaraton. Camilla ved, hvad det vil sige at vinde. Hun har tidligere vundet flere EM og VM medaljer, samt som højdepunktet vundet en Ironman i 2015. ”Det er fantastisk, at Camilla Pedersen stiller til start i Juelsminde den 25. juni. Det er med til at give stævnet et stort løft, at Camilla er at finde på startlisten,” siger Anders Steffensen, triatlonkonsulent i Hedensted Kommune. DM afvikles i Juelsminde som det absolutte højdepunkt på 3 dages Triathlon Games. Fredag den 23. juni afvikles triatlon som en stafet for firmaer/hold, lørdag den 24. juni gennemføres triatlon som motionsarrangement for børn og voksne, og søndag er det så elitens tur til at dyste ved DM i Triatlon. Da triatlonsporten er blevet så popul

Med julebussen hjem til Hedenstederne20.12.2016 14:23:44 CET | Pressemeddelelse

Tirsdag havde 74 unge med tilknytning til Hedensted Kommune løst billet til en af de to julebusser, som 23. december på langs og tværs af landet sørger for, at de kommer sikkert hjem til jul hos deres familier. De to julebusser kører fra henholdsvis København og Aalborg kl. 10.30 og 11.30 og gør undervejs stop i Odense og Aarhus med afgang kl. 13.10 og 13.20. Begge busser ruller ind foran Hedensted Rådhus kl. 14.30, hvor borgmester Kirsten Terkilsen står klar til at tage imod og ønske dem god jul. Det er typisk unge, som har forladt Hedensted Kommune for at studere i de store studiebyer, som benytter sig af den gratis juletransport på årets helt store hjemrejsedag. Det er andet år, at Hedensted Kommune indsætter julebusser og første gang, at også Aalborg har fundet vej til køreplanen. ”Jeg er utrolig glad for, at så mange unge tager imod vores juletilbud, som bringer dem både hurtigt og sikkert hjem til jul. Vi gør det her i håb om, at de unge, når de har færdiguddannet sig, igen får l

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye