Turbine Forlaget A/S

Ketobaseret kost er en livsstil – ikke en kur

Del
Ambulanceredder og iværksætter Nicolai Varney er klar med en grundbog om den populære livsstil, hvor det at spise efter de såkaldte keto-principper er grundstenen. For få år siden vidste Nicolai Varney ikke selv, hvad keto var. I dag fylder det en stor del af hans hverdag.
Nicolai Varney, fotokredit: ©Montgomery / David Bering
Nicolai Varney, fotokredit: ©Montgomery / David Bering

Det var i arbejdet som ambulanceredder Nicolai Varney første gang stiftede bekendtskab med begrebet keto. Sammen med sin kollegaer havde han gentagne gange været på akutbesøg hos den samme familie, hvor et af børnene led af epilepsi og fik alvorlige krampeanfald. Ved det sidste besøg nævner moren, at de er begyndt på en keto-diæt, og det virker til at have en gavnlig effekt på anfaldene. Nicolai Varneys nysgerrighed blev vakt, og han satte sig for at undersøge principperne bag keto. Og det har han gjort så grundigt, at han nu er klar til at udgive en grundbog, der forklarer, hvad der ligger bag kostformen, der kendetegnes ved at spise få kulhydrater og store mængder af det sunde fedt. En kostform, der får fedtforbrændingen til at stige og for mange giver øget overskud og fysisk velvære.

Nicolai Varney har stiftet ketoliv.dk, hvor han hjælper andre, der gerne vil leve ketobaseret. Hans formål er at gøre det enkelt og nemt for dem, der gerne vil ændre livsstil. Fra sit arbejde med ketoliv.dk har han også hørt flere historier fra mennesker, der ved kostomlægningen har fået det bedre og fået bugt med forskellige sygdomme. Så nu hjælper Nicolai Varney andre mennesker, før de lander som patienter i ambulancen.

Bogen ”Ketoliv” indeholder også 84 ernæringsberegnede opskrifter på lækre retter, hvor alt fra fisk, fjerkræ, lam og oksekød indgår sammen med masser af grøntsager og mælkeprodukter. Langt de fleste ingredienser er velkendte, men blot sat sammen på nye måder. Og så er kulhydraterne skiftet ud med alternativer, som når Nicolai Varney disker op med italienske kødboller med squashnudler.

Tag ”Ketoliv” med i køkkenet, så er der garanti for velsmagende retter, der mætter og giver kroppen det bedste råstof at køre på.

Fakta om bogen:

Titel: Ketoliv – en grundbog om sundhed og vægttab med keto
Forfatter: Nicolai Varney
Forlag: TURBINE
ISBN: 9788740661804
Sidetal: 280
Vejl. pris: 299,95 kr.
Udkommer d. 24. februar 2020

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Nicolai Varney, fotokredit: ©Montgomery / David Bering
Nicolai Varney, fotokredit: ©Montgomery / David Bering
Download
Bogens forside
Bogens forside
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Brug de vildt sunde urter17.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

VILDT SUNDT hylder de mange magiske, interessante og spiselige planter, der findes, og inviterer dig til at opleve, hvad et drys af urternes magi kan gøre for en ret og ikke mindst dit velbefindende. Michelle Faust Lang Berthels har en ufattelig stor og varm begejstring for planter, urter og krydderier og mener, at det aldrig er for sent at gå på opdagelse i naturens eget skatkammer. Derfor har hun skrevet "Vildt sundt," der kombinerer urtehåndbog og kogebog.

Danske udvandrere kæmpede i krigen i Sydafrika3.3.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

I slutningen af 1800-tallet drog danskere og andre skandinaver til Sydafrika, som følge af de omfattende guld- og diamantfund i landet, i håbet om at skabe en bedre tilværelse. Udvandrerne kom i klemme i en konflikt, der udviklede sig til Den Anden Boerkrig, og deres dramatiske historie er ikke tidligere blevet samlet og fortalt. Det gør historiker Peter Agerbo Jensen nu noget ved med bogen "I Krig under Sydkorset."

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum