KEA - Københavns ErhvervsakademiKEA - Københavns Erhvervsakademi

KEA ansætter fem topchefer

Del

KEA omstrukturerer ledelsen. Der er ansat fem programchefer, som sammen med direktionen skal stå i spidsen for et endnu tættere samarbejde mellem erhvervslivet og KEAs uddannelser.

Fremover vil KEA – Københavns Erhvervsakademis uddannelser være inddelt i fem programområder - DIGITAL, TEKNIK, BYG, DESIGN og KOMPETENCE rettet mod det private erhvervsliv.

Den nye programstruktur og de nye programchefer hæver niveauet og giver nye muligheder i forhold til et endnu tættere samarbejde med erhvervslivet.

”Vi agerer strategisk i forhold til branchernes udvikling, og dermed også de kompetencer de har brug for fremadrettet. Målet er, at erhvervslivet ser os som en hybrid mellem konsulent, udvikling og uddannelse – en sparringspartner snarere end en offentlig institution, og til det formål er KEAs nye organisation særdeles målrettet,” siger rektor Ingo Østerskov og fortsætter:

”Jeg har store forventninger til den nye ledelsesstruktur og KEA's fremtid. Det er begyndelsen på en helt ny type samarbejde mellem erhvervsliv og uddannelse."

Mette Harrestrup er KEAs programchef på DESIGN:

"Mette har en stærk faglighed indenfor designområdet. Som institutleder og forsker har hun medvirket til at give Designskolen Kolding et godt brand, og ikke mindst sat fokus på, hvordan design kan appliceres bredt og som en løsning på fremtidens produktudvikling, velfærdsudfordringer og endda miljømæssige innovation. KEA får en stærk faglig chef, der sammen med ledelsesteamet på DESIGN kan udvikle en markant og erhvervsrettet profil med høj faglighed,” siger rektor Ingo Østerskov.

Henriette Hall-Andersen er KEAs programchef på BYG:

"Henriette kommer fra et job som centerchef på Teknologisk Institut, hvilket giver hende stor erfaring og et stærkt netværk indenfor byggeriet – både hvad angår virksomheder, interesseorganisationer og forskningsinstitutioner.

Det er min forventning, at KEA Byg med Henriette og ledelsesteamet i spidsen vil går ind i en periode med udvikling af uddannelsesudbud, uddannelsesmetoder og yderligere fokus på det digitale byggeri,” siger rektor Ingo Østerskov.

Mille Østerlund er KEAs programchef på DIGITAL:

"Mille får ledelsesposten på et meget udviklingsorienteret område på KEA, hvor teknologi og faglighed hele tiden flytter sig. En af hendes vigtigste opgaver bliver at fremtidssikre uddannelserne i samarbejde med branchen. Milles erfaring og viden om rammebetingelserne på uddannelsesområdet er værdifuld for KEA og overgangen fra IDA til ledelse på en stor uddannelsesinstitution bliver en ny spændende opgave for hende. Jeg er glad for at have fået endnu en stærk kvinde med i chefgruppen på KEA." 

 

Jette Mølholm er KEAs programchef på TEKNIK:

"Jette har en bred baggrund i uddannelsessystemet og har været leder på mange uddannelsesområder. De seneste år har hun primært beskæftiget sig med ledelse på Erhvervsakademi Sjælland og deres tekniske uddannelser. Hun har derfor både indsigt, rutine og robusthed, når hun sætter sig i stillingen som programchef på KEA TEKNIK. Det bliver en opgave at udvikle potentialerne i en organisation af KEAs kaliber, ligesom hun bliver del af en stærk og samarbejdende ledelse,” siger rektor Ingo Østerskov.

Sanne Juul Nielsen er KEAs programchef på KOMPETENCE:

"Programchef på KEA KOMPETENCE er Sanne Juul Nielsen. Sanne er uddannet Cand. Scient. Soc. i PR og har erfaring fra HR, ledelse og efteruddannelsesområdet som en del af direktørkredsen på Teknologisk Institut. Hun har desuden erhvervet sig en MBA i forandringsledelse. Med Sanne Juul Nielsen i chefstolen på efteruddannelsesområdet forventer vi at KEA Kompetence får rollen som sparringspartner for hovedstadens virksomheder indenfor HR, efteruddannelse og ledelsesudvikling. Fokus skal desuden være på nye uddannelser indenfor de tekniske fagområder, ligesom nye læringsmetoder og strategisk udvikling af KEAs samlede aktiviteter indenfor deltidsuddannelse er højt prioriteret,” siger rektor Ingo Østerskov.

 

Dea Sommer er KEAs nye HR-chef:

"Dea har meget præcise kompetencer og erfaring i forhold til den rammesættende funktion som HR-chefen på KEA forventes at få i fremtiden.  Det gælder hendes brede viden indenfor kvalitet/evaluering og akkreditering, men især er hendes viden om den nye stillingstruktur et stort aktiv, idet vi prompte skal i gang med adjunktforløbet og den HR-ramme, der skal understøtte den høje kvalitet i undervisningen, tæt tilknytning til erhvervslivet samt deltagelse i forskning/udvikling, internationalisering og efteruddannelsesaktiviteter. Dea bliver et aktiv i den uformelle, direkte og humoristiske tilgang til ledelse, der præger Kea,” siger rektor Ingo Østerskov.

Den nye organisation skal skabe et sammenhængende KEA, hvor adjunkter, lektorer og docenter fokuserer på praksis, forskning og udvikling, internationalisering og selvfølgelig samarbejdet med virksomhederne.

KEAs uddannelsesprogrammer supporteres af fem tværgående centre:

  • Erhverv
  • Forskning & Innovation
  • HR
  • Kvalitet
  • Global

Alle centre har selvstændig ledelse.

Direktionen består fortsat af rektor Ingo Østerskov og ressourcedirektør Jesper Rasmussen.

Kontakter

Ingo Østerskov, rektor på KEA: 40 10 89 10 ingo@kea.dk

Billeder

Mette Harrestrup
Mette Harrestrup
Download
Henriette Hall-Andersen
Henriette Hall-Andersen
Download
Mille Østerlund
Mille Østerlund
Download
Jette Mølholm
Jette Mølholm
Download
Sanne Juul Nielsen
Sanne Juul Nielsen
Download
Organisationsdiagram
Organisationsdiagram
Download

Vedhæftede filer

Links

Information om KEA - Københavns Erhvervsakademi

KEA - Københavns Erhvervsakademi
Ryesgade 3F, 4. sal
2200 København N

46460000http://www.kea.dk/
KEA - Københavns Erhvervsakademi udvikler og udbyder praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademiniveau og professionsbachelorniveau samt efteruddannelse.
Det sker i nært samarbejde med regionens erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland. KEA fungerer desuden som videncenter for offentlige og private virksomheder. KEA har 9.000 studerende og 600 ansatte.

Følg pressemeddelelser fra KEA - Københavns Erhvervsakademi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KEA - Københavns Erhvervsakademi