Nets

JYSK vælger Nets som leverandør i 14 lande

Del

Nets, der nu er en del af Nexi koncernen, er blevet valgt som fremtidig leverandør af betalingsløsninger af JYSK, i yderligere fem lande (Østrig, Tyskland, Schweiz, Frankrig og Italien). Dette udvider partnerskabet til samlet at dække 14 europæiske lande, hvor Nets vil bidrage til at levere en strømlinet og skalerbar betalingsløsning, som dækker over både terminaler og kortindløsning.

Betalingsindustrien udvikler sig i disse år til at være stadig mere international, imens betalingsvanerne fortsat adskiller sig væsentligt fra land til land. Så for en detailhandelsaktør som JYSK, som løbende ekspanderer til flere lande og åbner mere end 150 nye forretninger pr. år alene i Europa, er det vigtigt at kunderne kan betale med de betalingsformer, som de foretrækker, herunder nationale kort som Dankort eller andre foretrukne betalingsløsninger:

”For os er det vigtigt, at vores kunder har mulighed for at bruge den betalingsløsning, de foretrækker. Derfor har vi kigget efter en leverandør, som gør os i stand til at tage imod betaling både af internationale kort samt lokale betalingskort som eksempelvis Dankort. Nets kan understøtte vores behov i en række europæiske lande, og vi ser frem til at kunne få gavn af de synergier, det kan give, at have en samlet leverandør til at formidle vores betalinger i 14 lande,” siger Payment Solutions Manager, Preben Bonde Larsen, fra JYSK.

Udover at have en samlet betalingsleverandør så vil JYSK få glæde af fælles afregning og en bred vifte af betalingsmuligheder. Dette er den første fælles internationale kundeaftale på tværs af Nexi koncernen siden selskaberne fusionerede i juli, og Nexi Payments vil understøtte JYSK i Italien. Det afspejler koncernens muligheder for at kunne tilbyde fælles betalingsløsninger på tværs af Europa.

“Denne aftale er et udtryk for, at vi med vores stærke lokale tilstedeværelse og nu udvidede geografiske rækkevidde er i stand til at forsyne internationale kunder med samlede løsninger på tværs af koncernen. Vi ser frem til, sammen med vores italienske kollegaer i Nexi, at kunne understøtte JYSKs videre ekspansion i Europa,” siger Robert Hoffmann, CEO for Nets Merchant Services.

Fakta: Nets er i dag betalingsleverandør for JYSK i de nordiske lande (Danmark, Norge, Sverige og Finland), og vil snart også implementere betalingsløsninger i flere europæiske lande (Holland, Storbritannien, Irland, Grækenland og Slovakiet. Som følge af den internationale licitationsproces er Nets, sammen med sine kollegaer fra Nexi, blevet valgt til også at servicere JYSK i Frankrig, Tyskland, Italien, Østrig og Schweiz, der er blandt de allerstørste markeder for JYSK. Samlet set vil Nets og Nexi dermed understøtte JYSK i 14 lande. Aftalen vil dække over kortindløsning af både nationale kort som Girocard (Tyskland), Post-finance (Schwiez), Pagobankcomat (Italien), Dankort (Danmark), BankAxept (Norge) udover de internationale betalingskort som Visa, MasterCard, AMEX, JCB og CUP, som man normalvis kan anvende via Nets.

 

Kontakter

Peter GlüsingHead of Media Relations, NordicsNets Group A/S

Tlf:29482646

Billeder

Information om Nets

Nets
Nets
Klausdalsbrovej 601
DK-2750 Ballerup

+45 44 68 44 68https://www.nets.eu/

Om Nets · Nets formidler betalinger med bevidstheden om, at enkelthed og sikkerhed udgør fundamentet, når betalingsløsninger skal bidrage til at skabe vækst, fremdrift og gøre hverdagen lidt nemmere for banker, virksomheder og forbrugere på tværs af Europa. Læs mere på www.nets.eu. Nets er en del af Nexi koncernen – en førende europæisk aktør i betalingsindustrien. Læs mere på www.nexigroup.com.

Om JYSK · JYSK er en international boligkæde med skandinaviske rødder, som gør det let at indrette alle rum i ethvert hjem samt haven. Med over 3.000 butikker og webshops i 50 lande har JYSK altid et godt tilbud og kompetent service i nærheden, uanset hvordan kunderne ønsker at handle. Grundlægger Lars Larsen åbnede sin første butik i Danmark i 1979. I dag beskæftiger JYSK 26.500 medarbejdere. JYSK er en del af familieejede Lars Larsen Group med en omsætning på 35,6 milliarder DKK. JYSKs omsætning er på 30,4 milliarder DKK.

Følg pressemeddelelser fra Nets

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nets

UnionPay, verdens største kreditkort, udvider markant i hele Norden23.11.2021 08:57:39 CET | Pressemeddelelse

Kinesiske UnionPay, der står bag kreditkortet med flest kortholdere i hele verden, har indgået en ny markant partneraftale med Nets på tværs af Norden, der bl.a. muliggør kontanthævning, og det kan få afgørende betydning for dansk detailhandel at tage imod kortet, beretter førende dansk luksusbutik: “Da vi ser, at internationale rejser begynder at normalisere sig, vil Norden igen blive en vigtig destination for kinesiske besøgende i Europa”, lyder det fra UnionPays vicedirektør i Europa.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum