Næstved Bibliotek og Borgerservice

Julespecial Podcast Lounge om forventninger vs. realitet

Del

Podcasts og gode samtaler er i fokus, når Næstved Bibliotek og Næstved by People for fjerde gang slår dørene op for en omgang Podcast Lounge. Denne gang er det en julespecial over temaet ”forventninger vs. realitet”. Podcast Loungen finder sted onsdag den 16. december kl. 19.00-20.30 i Salen på Næstved Bibliotek og Borgerservice.

Julespecial Podcast Lounge om forventninger vs. realitet
Julespecial Podcast Lounge om forventninger vs. realitet

Julen er en højtid, hvor de gamle traditioner holdes i hævd – for nogen i alt fald! I sidste ende er julen, hvad man gør den til. Og derfor er det nok de færreste, der undrer sig over, at der findes mange forskellige meninger om hjerternes fest, og måden den skal holdes på.

Podcast Lounge er Næstveds helt egen podcastklub, hvor podcasts og gode samtaler er i fokus. Fjerde udgave bliver en julespecial med temaet ”forventninger vs. Realitet” og vi tager udgangspunkt i podcasten Fries before guys.

Afslappet og uhøjtidelig snak

Vi vil sammen lytte til et afsnit af Fries before guys, hvor de to kvindelige værter snakker om, hvordan de selv holder jul, deres forventninger vs., hvordan julen rent faktisk bliver, traditioner og familie. Nogle kan måske spejle sig i deres historier om, at julen sjældent går, som vi forventer, og at man finder sin egen måde at takle julen og dens traditioner på. Efter at have hørt afsnittet, starter vi en afslappet og uhøjtidelig snak om podcasten, temaet, relevante samfundsspørgsmål, andre medier med samme tema og hvad der ellers falder os ind.

Vi slutter af med, at Næstved Bibliotek og Næstved by People giver deres personlige anbefalinger til bøger, film, dokumentarer, serier og andre podcasts, der læner sig op ad temaet ”forventninger vs. realitet”.  

Trygt rum til samtale

Podcast Lounge skal ses som et trygt rum med mulighed for at møde nye mennesker og tale åbent om en fælles interesse og nysgerrighed for podcasts og samfundet. Derudover er Podcast Lounge for alle - uanset om du allerede lytter til podcasts, om du er nysgerrig på mediet elle blot mangler inspiration til, hvad du kan lytte til.  

Det er gratis at deltage i Podcast Lounge. Du skal melde dig til via www.naesbib.dk. Der kan max. være 9 deltagere pr. arrangement.

Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger for drikkevarer og en lille goodiebag med snacks til alle deltagere. 

Husk mundbind

Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger selvfølgelig for at overholde alle restriktioner i forbindelse med Covid-19 og holder sig hele tiden opdateret. Da arrangementet er siddende, er det på nuværende tidspunkt stadig muligt at afholde Podcast Lounge. Alle deltagere skal bære mundbind, når de står eller går rundt i biblioteket og må tage mundbindet af, når de sidder ned.

Tid og sted: Onsdag den 16. december kl. 19.00-20.30 i Salen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, Kvægtorvet 4-6, 4700 Næstved

Vil du vide mere om Podcast Lounge? Så klik ind på www.naesbib.dk eller www.facebook.com/naestvedbypeople 

Fakta: Næstved by People er en nystartet frivillig forening med fokus på at skabe fællesskab og oplevelser for unge i Næstved Kommune. Det gør de blandt andet ved at afholde events - denne gang i samarbejde med Næstved Bibliotek. Selvom Næstved by People’s generelle fokus er på unge, er alle aldre selvfølgelig velkommen til Podcast Lounge. 

Kontakter

Billeder

Julespecial Podcast Lounge om forventninger vs. realitet
Julespecial Podcast Lounge om forventninger vs. realitet
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum