Niels Brock

Jesper Buch og Niels Brock lancerer ny uddannelse

Del

Kan man tage en EUX-uddannelse og tilføre den et helt nyt mindset, så den bliver mere attraktiv og eftertragtet? Det korte svar er ja!

Foto: Niels Brock
Foto: Niels Brock

I august 2023 åbner Jesper Buchs Iværksætterakademi, som er blevet til i et samarbejde mellem Niels Brock og Jesper Buch. Her får eleverne en ungdomsuddannelse ud over det sædvanlige: Samtidig med, de læser en EUX Business, får de en helt særlig dannelsesrejse og grundlæggende viden udi iværksætteri og entreprenørskab.

”Da jeg selv var ung og gik på handelsskole i Jylland, var der et fag, der hed øvelsefirma. Jeg elskede det. Der lavede jeg min egen virksomhed og det inspirerede mig til at blive det, jeg er i dag. Man skal sgu ville det, hvis man vil være en god iværksætter. Og det blev jeg. Dét har været min helt store drivkraft til at lave det her iværksætterakademi sammen med Niels Brock. Det handler om det virkelige liv og ikke kun om at være på skolebænken,” siger Jesper Buch om tankerne bag.

På Jesper Buchs Iværksætterakademi tager han eleverne gennem alle lag af iværksætteri og entreprenørskab. De lærer bl.a. at lægge realistiske budgetter, tale med investorer, og lave kold kanvassalg. De lærer at være strukturerede, målrettede og vedholdende. Og så er der stort fokus på kammeratskabet:

”Vi kobler lærdom sammen med praktik. Det bliver to års komprimeret, hardcore uddannelse, hvor man er en god kammerat, og hvor man lærer af nogle dygtige mennesker”, fortæller Jesper Buch.

Firstmovers inden for uddannelser

Administrerende direktør på Niels Brock Anya Eskildsen glæder sig over skolens nye tilbud til unge mennesker:

”På Niels Brock trives vi godt med at være firstmovers inden for uddannelser. Det har vi lang tradition for. Med Jesper Buchs Iværksætterakademi får vi både sat fokus på iværksætteri og entreprenørskab, som jo ligger i skolens dna. Vi tilbyder samtidig en ungdomsuddannelse, der stiller rigtig store krav til de elever, der søger den. Skoledagene vil se anderledes ud end på andre ungdomsuddannelser, og de kan også have andre mødetider. Til gengæld får de en uddannelse, der er med til at danne dem resten af livet; de får langt mere end en ungdomsuddannelse”, forklarer hun.

Der er ansøgningsfrist til Jesper Buchs Iværksætterakademi den 1. marts via optagelse.dk.

For mere info

Læs mere om Jesper Buchs Iværksætterakademi på nielsbrock.dk/jesperbuch

Kontakt administrerende direktør Anya Eskildsen: Mail aes@brock.dk Mobil: 2321 4541

Nøgleord

Billeder

Foto: Niels Brock
Foto: Niels Brock
Download

Links

Information om Niels Brock

Niels Brock
Niels Brock
Nørre Voldgade 34
1358 København K

+45 33 41 91 00https://nielsbrock.dk/

Niels Brock er en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner med mere end 10.000 kursister og studerende fordel på merkantile erhvervsuddannelser, HHX, GSK, MBA, bestyrelsesuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser. Navnet Niels Brock forpligter, og med et historisk fundament kombinerer vi tradition med innovation.