Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Jens Kloppenborg-Skrumsager bliver ny særlig rådgiver i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Del

Jens Kloppenborg-Skrumsager ansættes som særlig rådgiver for energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V).

Jens Kloppenborg-Skrumsager kommer fra en stilling som leder af Venstres Center for Kommunikation og Politik på Christiansborg. Inden da har Jens været særlig rådgiver for beskæftigelsesminister Jørn Nergaard Larsen (V) og minister for offentlig innovation Sophie Løhde (V).

Dermed stopper Andreas Thyrring som særlig rådgiver i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, da han tiltræder stillingen som leder af Venstres Center for Kommunikation og Politik på Christiansborg.

Kontakter

Kommunikationschef
Rasmus Bjørn
4172 9077
rasbj@efkm.dk

Information om Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Stormgade 2-6
1470 København K

33922800http://efkm.dk/

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet går forrest i arbejdet med at fremme forsynings- og energiydelser i verdensklasse, der understøtter vækst og holdbar omstilling. Gennem høj faglighed, åbenhed og troværdighed sikrer vi det danske samfund en klar retning for fremtidens forsyningssystem.

Følg pressemeddelelser fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum