PwC

It-leverandører modtager Temaprisen 2019 i Nordjylland

Del

Lars Juhl Frandsen og Peter Helmer Larsen har netop modtaget Årets Regionale Temapris i Nordjylland ved Årets Ejerleder 2019. De får prisen for at have skabt en succesfuld turnaround i Nordic Computer og målbare resultater gennem en værdibaseret ledelsesform og strategi. Prisen blev overrakt af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv.

Lars Juhl Frandsen, Nordic Computer, vinder af Temaprisen 2019 i Nordjylland
Lars Juhl Frandsen, Nordic Computer, vinder af Temaprisen 2019 i Nordjylland

I forbindelse med Årets Ejerleder 2019 overrækkes for tredje gang en temapris, som går til den ejerleder, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, formål og værdier, og som derigennem er lykkes med at skabe konkurrenceevne og evne til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft. 

Prisen går i år til ejerlederne Lars Juhl Frandsen og Peter Helmer Larsen fra Nordic Computer, som har skabt en turnaround i virksomheden og målbare resultater ved at nytænke hele forretningsgrundlaget:

”Lars og Peter er ambitiøse og passionerede omkring deres job. Der er ikke langt fra ord til handling i deres ledelsesstrategi, og de sørger for, at virksomheden konstant er i udvikling for at blive bedre. De arbejder ud fra en ledelsesform, hvor ansatte aktivt bliver hørt og indgår i beslutninger i virksomheden, da de tror på, at succes skabes med medarbejderne som udgangspunkt,”  fortæller Torben Toft Kristensen, partner i PwC i Aalborg. Han henviser til, at ejerledernes ledelsesgrundlag bygger på tydelig kommunikation, tillid, trivsel og tilgængelighed – dette gælder både ansatte og kunder.

Fokus på værdier har skabt målbare resultater
Lars og Peter har udarbejdet en strategibog, som består af Nordic Computer's mission og værdier med fokus på organisationen, kultur og ledelse. Missionen er at forbedre virksomhedens kompetencer, service, og kendskab til kunderne og skal lægge vejen for visionen om at blive kundernes foretrukne inden for it-hardware og servicekontrakter. For ejerlederne er det meget simpelt, "Du har ikke succes som leder, hvis ikke dine ansatte har":

”Det tager tid at vende skuden, som de to ejerledere har gjort ved at nytænke virksomheden og hele forretningsgrundlaget. Men det har resulteret i, at Nordic Computer har skabt vækst ved at fokusere på det, de er gode til. Nordic Computer er et eksempel på, at arbejdet med værdier skaber målbare resultater,” siger viceregionsdirektør i Nykredit, Christian Vejling.

Hos Dansk Erhverv er markedsdirektør, Jakob Ullegård, enig i, at de rette vindere af Temaprisen 2019 i Nordjylland er Lars Juhl Frandsen og Peter Helmer Larsen:

”Lars og Peter har påtaget sig en stor opgave med at forandre og strømline en virksomhed, der tidligere har haft mange forskellige forretningsområder. De har truffet svære valg og skåret ind til benet gennem nytænkning. Lars og Peter har i samarbejdet med de ansatte fremmet en kultur med en værdibaseret ledelsesstrategi, der har fået virksomheden til at nå nye højder,” udtaler Jakob Ullegård. Han referer til, at Nordic Computer forventer en vækst på op til 100 % de kommende år, og at målene er sat for de enkelte ansatte, så alle er motiverede for at nå disse i fællesskab.

Vinder af Årets Ejerleder i region Nordjylland 2019
Vinderen af Årets Ejerleder 2019 i region Hovedstaden blev Jan Werner Hansen, ejerleder i Hydrema Holding ApS, som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner, udstyr og mineryddere. Virksomheden er stiftet i 1959 af Jan Werner Jensens far, og Jan Werner Jensen har skabt vækst og mange nye arbejdspladser, samtidig med at han har formået at fastholde virksomhedens DNA under et generationsskifte.  

Fakta om Årets Ejerleder 2019
Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 16. gang. Årets tema er formål og værdier. 

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 14. november 2019 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere.

Tidligere temaprisvindere
Dorte Thomsen og Lene Betina Hansen fra SOS Vikar A/S (2018), Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S (2017), Charlotte Gueniau fra RICE A/S (2016)

Kontakter

PR Manager Malene Billund fra PwC på mobil 5133 2378 eller Pernille Plougheld fra Nykredit på mobil 3045 1006.

Billeder

Lars Juhl Frandsen, Nordic Computer, vinder af Temaprisen 2019 i Nordjylland
Lars Juhl Frandsen, Nordic Computer, vinder af Temaprisen 2019 i Nordjylland
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi over 280.000 PwC'ere i 155 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen …  

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum