ISS opnår førsteplads for indsats med klimavenlige fødevarer i USA
ISS, en af verdens førende servicevirksomheder, har for nylig endnu engang opnået en stor, grøn milepæl på det amerikanske marked, der udgør 10 procent af ISS’ samlede omsætning.
Nonprofitorganisationen Humane Society of the United States, der beskæftiger sig med dyrevelfærd, har for andet år i træk tildelt en førsteplads til ISS’ amerikanske food-forretning ISS Guckenheimer for sin indsats med at tilbyde klimavenlige, plantebaserede fødevarer i madudbuddet, som bliver serveret i næsten 300 kantiner og cafeér i mere end 25 stater i USA.
Topplaceringen er opnået i konkurrence med 38 af de største mad- og kantineleverandører på det amerikanske marked, og undersøgelsen har evalueret på tre faktorer relateret til bæredygtighed: Gennemsigtighed, mål og en handlingsplan.
"Vi er meget glade for at have opnået denne topplacering for andet år i træk med dette vigtige benchmark i branchen. Det er en blåstempling af det arbejde og den strategiske retning, som vi har arbejdet med det seneste år, og ikke mindst en enestående indsats fra vores køkkenteams om at levere inspirerende madoplevelser med fokus på smag og høj kvalitet,” siger Paul Fairhead, administrerende direktør for ISS Guckenheimer.
Derudover har ISS Guckenheimer i samarbejde med Humane Society of the United States også indgået aftale om, at mindst 55 pct. af alle måltider, der serveres i de knap 300 kantiner og cafeer, der drives af ISS, skal bestå af plantebaserede fødevarer som eksempelvis grøntsager og bælgfrugter.
Hver dag serverer ISS en million måltider for mere end 40.000 kunder i hele verden. I Danmark er det ca. 40.000 måltider, der dagligt bliver serveret ude i nogle af landets største virksomheder.
ISS lancerede sidste år en ambitiøs plan om at være Co2-neutrale i alle dele af forretningen inden 2040. Det sker bl.a. gennem elektrificering af ISS’ bilpark, der i dag består af mere end 20.000 benzin- og dieseldrevne biler og et ambitiøst mål om at reducere madspild med 50 pct. inden udgangen af 2027, blandt andet via et innovativt system, der kan reducere madspildet markant ude hos kunderne samt leverandørkæden.
Kontakter
Ebbe Jung JosefssonCommunications Advisor
Tlf:53520281ebbe.jung.josefsson@dk.issworld.comBilleder
Information om ISS Danmark
Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark
ISS tidobler mængden af bælgfrugter på tallerkenen i deres kantiner21.10.2024 09:17:16 CEST | Pressemeddelelse
De omkring 40.000 spisende gæster i ISS’ danske kantiner får i gennemsnit serveret 25 g. bælgfrugter dagligt gennem frokosten, og det er væsentlig højere end de 2-5 g. bælgfrugter, som danskerne i gennemsnit får. Alligevel vil ISS øge mængden af bælgfrugter markant de kommende år. Med deres indtræden i Bælgfrugtspartnerskabet - og en række initiativer i virksomhedens kantiner - ønsker ISS at få danskerne til at spise langt mere af den næringsrige og klimavenlige fødevare.
ISS skal løfte frokostoplevelsen for 1100 medarbejdere i Visma House i Carlsberg Byen4.9.2024 09:21:45 CEST | Pressemeddelelse
Servicekoncernen ISS har indgået en stor aftale med Visma Danmark og skal de næste tre år levere appetitvækkende og bæredygtige madoplevelser til de omkring 1100 medarbejdere, der arbejder i Visma House i Carlsberg Byen. Aftalen kommer i slipstrømmen på en aftale om rengøringsydelser, der trådte i kraft den 1. august. I alt har aftalerne med Visma en samlet værdi på et tocifret millionbeløb og løber frem til 2027.
Stigning i andelen af økologi på tværs af ISS’ 180 kantiner15.7.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Servicekoncernen ISS har med en dedikeret indsats i løbet af de seneste to år øget andelen af økologiske fødevarer med over 10 pct. på tværs af koncernens 180 kantiner, så knap 40 pct. af alle måltider, nu er lavet på økologi.
Kasserede lagner og duge bliver til 10.000 kokkejakker i ISS4.7.2024 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse
Servicekoncernen ISS har indledt et nyt samarbejde med Textilia, som står bag tøjkonceptet Textilia Upcy, som genanvender kasserede lagner og duge til at producere nye brugbare tekstiler, om 10.000 nye kokkejakker til deres ca. 700 kokke og madprofessionelle.
ISS er Årets Veteranvirksomhed 20231.7.2024 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse
Servicekoncernen ISS har fået prisen for Årets Veteranvirksomhed 2023. Prisen gives for koncernens store indsats med at inkludere veteraner på arbejdsmarkedet.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum