Coop Danmark A/S

Irma lancerer dansk opdrættet, røget laks i verdensklasse

Del

Irma har fået en ny fisk på krogen! Dansk opdrættet og forarbejdet laks fra The Old Danish Smokehouse fås nu i Irma fiskedisk, både som helsides og i skiver.

Man kan næsten fornemme den røgede duft af savsmuld og varm røgeovn, når man åbner for emballagen og dufter til Irmas nye laks i sortiment. Det er duften af halehængt kvalitet og gedigent håndværk fra bunden.
 

Og det er ikke det eneste gode, der er at sige om den nye laks i Irma. Med 101 år på bagen og raffinement af røgvarer gennem fire generationer er laksen fra The Old Danish Smokehouse lig med førsteklasses kvalitet og tilsvarende smag, efterspurgt langt ud over Danmarks grænser.

Og så er laksen danskproduceret. Hvilket betyder, at Irma, som den eneste danske detailkæde, går foran med et produkt, der honorerer kundernes efterspørgsel efter dansk produceret og forarbejdet laks. Fra ende til anden.

Dansk laks fra The Old Danish Smokehouse er den gode historie om miljørigtig, bæredygtig og velsmagende dansk laks. Opdrættet i indendørsbassiner i Hirtshals i Nordjylland med miljø og bæredygtighed for øje under hele processen. Hvor affaldsstofferne ved produktionen biver genbrugt som gødnings- og biogasmateriale, mens man i produktionen sikrer genanvendelse af  vandressourcer.

Hele vejen, fra fisken klækkes til den lander på køkkenbordet, er velfærd og kvalitet i højsædet. Under fiskens opdræt i de store bassiner er der fx skabt modstrømsforhold, iltning og temperatur, der svarer til forholdene i havet, der gør, at fisken bliver motioneret, og det samlede resultat bliver en stærk og fast laks med forholdsvis lavt fedtindhold. Når laksen er slagtemoden (ca. 3,5 kg), slagtes den, og bringes straks til røgeriet i Esbjerg, hvor den fileteres, saltes og langtidsrøges over bøgeflis.

Laksen sælges eksklusivt i Irma og er ASC- certificeret, hvilket garanterer et produkt produceret med ansvarligt opdrættede fisk og skaldyr, se mere på www.asc-aqua.org.

Vejledende udsalgspris kr. 169 / 500-700 g samt kr. 40 / 100 g.

For mere info, se Irma.dk/koed-fisk/dansk-laks eller kontakt kategorichef for ferskvarer i Irma Max Schellenbauer på mob. 5159 3852

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Coop tilslutter sig global kampagne for bedre arbejdsmiljø18.10.2018 09:17pressemeddelelse

Som den første danske dagligvarevirksomhed har Coop tilsluttet sig Vision Zero, der er en international kampagne for forebyggelse af ulykker og nedslidning. ”Det er glædeligt, at Coop Danmark, bakker op om Vision Zero,” siger Hans-Horst Konkolewsky, Generalsekretær for ISSA, der står bag kampagnen. Med i kampagnen er fra Danmark blandt andre Novo Nordisk og Lego. ”Tankegangen bag Vision Zero er rigtig, og passer godt til Coop, fordi vi har en stærk ansvarlighedsprofil i forvejen. Vi er ca. 40.000 ansatte fordelt på ca. 1.100 adresser. Vores 40.000 kolleger skal kunne forvente, at det er trygt og sikkert at gå på arbejde”, siger Peter Høgsted, administrerende direktør i Coop. ”Ideen i Vision Zero er, at vi skal arbejde på en konstant reduktion af ulykker og nedslidning. Samtidig er der fokus på sundhed”, fortæller Thomas Hermann, der er arbejdsmiljøchef i Coop. Forskellen på denne kampagne og andre er at Coop Danmark står på mål for: Lederskab og engagement fra topledelse og gennem hele

Friends-børnetøj åbner egen butik i Hvalsø9.10.2018 08:00pressemeddelelse

For første gang får Coops baby- og børnetøjsmærke, Friends, sin egen butik. Torsdag 11. oktober åbner den første Friends-butik. Det sker i det nye center Søtorvet i Hvalsø. Den er godt 150 kvm., og indeholder det fulde sortiment af Friends baby- og børnetøj, suppleret med legetøj og Änglamark til samme målgruppe, de 0-10 årige. Igennem ca. 40 år har Friends været Coops eget mærke inden for baby- og børnetøj, kendetegnet ved meget høj kvalitet, omfattende test og særlige, skærpede krav til indhold af kemi. Hidtil er varerne kun blevet solgt i Kvickly, SuperBrugsen og på Coop.dk Shopping. ”Friends er et af Danmarks tre kendteste mærker inden for børnetøj. Derfor synes vi, at det er spændende og prøve om mærket kan klare sig på egen hånd, altså i sin helt egen butik,” siger kategorichef Anne Marie Hartmann, Coop. Det er direktør Kim Kanstrup, Hvalsø Brugsforening, der både står bag det nye center, Søtorvet, og ideen om at åbne en selvstændig Friends butik i Hvalsø. ”Hvalsø er et smørhul f

Kvickly og APOTEKEREN A.m.b.a. indgår aftale om samarbejde8.10.2018 08:00pressemeddelelse

Der vil åbne apoteker-butikker i en række Kvickly-varehuse over hele Danmark i de kommende år. Det er resultatet af en rammeaftale mellem APOTEKEREN A.m.b.a. og Coop, som netop er indgået. Aftalen er den første af sin art mellem en apotekskæde og en dagligvarekæde. Det bliver særlige afdelinger i Kvicklys forområde, hvor apotekerne etablerer og selv driver dem, som selvstændige filialer, og med eget, faguddannet personale. De vil typisk få et areal på 80-100 kvm. De første afdelinger forventes at åbne inden for de kommende seks måneder, nogle formentlig allerede først i det nye år. Kædedirektør Allan Kristoffersen, Kvickly: ”I Kvickly er vi glade for aftalen. Det gør hverdagen lidt lettere for vores kunder, når de kan klare deres apoteks-indkøb samtidig med, at de køber dagligvarer. Og på denne måde udnytter vi vores areal på en måde, der gør vores varehuse mere attraktive at handle i.” Bestyrelsesformand, apoteker Per Wijngaard APOTEKEREN A.m.b.a.: ”Vi føler med denne aftale, at ønske

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum